Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 29 €

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 29 €

 

Hyödynnä tarjous osallistumalla Introtunnille

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta.
 
Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran. Voit lunastaa myös elämyslahjakortin introtunnilla. Lahjakortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin.
 
Kahden viikon joogatuntien jälkeen suosittelemme osallistumaan maksuttomaan Intro II -tuokioon.
 
 

Seuraavat Introtunnit

Sunnuntaina 24.9. klo 17 – 18.30
Torstaina 28.9. klo 18 – 19.30
Sunnuntaina 1.10. klo 17 – 18.30
Torstaina 5.10. klo 18 – 19.30
Sunnuntaina 8.10. klo 17 – 18.30
 
 

introtunti_button

 
 

 


 
 

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
 

 
 
 
 

Tukea joogaharjoitukseen Intro II -tuokiosta

Intro II on noin 30 minuutin mittainen tuokio, jonka aikana kerrataan shaktajoogan perusteet. Se on tarkoitettu kaikille, jotka ovat jossain vaiheessa käyneet Shaktan Introtunnilla.
 
Intro II on maksuton ja sen tarkoitus on tarjota tukea shaktajoogan harjoituksen jatkamiselle pidemmänkin tauon jälkeen. Suosittelemme myös päättämään kahden viikon rajattomat joogatunnit Intro II:een.
 
Sunnuntaisin klo 16 alkavan Intro II:n jälkeen voit viedä tuokion tuumailut käytäntöön, hankkia itsellesi leimakortin ja jäädä kahden tunnin mittaiselle tasapainottavalle joogatunnille.