Yritysjooga

Yritysjooga

 

 

 

Joogaa yrityksille ja yhteisöille

Tarjoamme työporukallenne energisen startin tai harmonisen päätöksen kokoukselle, koulutus- tai virkistyspäivälle. Joogatunti voidaan järjestää missä tahansa pääkaupunkiseudulla tai tiloissamme Helsingin Kalasatamassa. Kysy tarjousta lomakkeella tai ota meihin yhteyttä.
 
Kaksi suurempaa ja yksi pienempi joogasalimme mahdollistaa yksilöllisesti räätälöidyn joogatunnin 5-50 hengelle. Joogatuntimme sopivat kaiken ikäisille ja -kokoisille ja olemmekin pitäneet joogaa hyvin vaihteleville ryhmille tietotyöläisistä laivanrakentajiin.
 
Saatte shaktajoogan hyödyt parhaiten talteen viikottaisilla joogatunneilla, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä ja antavat puhtia työyhteisöönne. Työhyvinvointikyselymme osoittaa, että pitkällä tähtäimellä viikottaiset joogatunnit vähentävät työntekijöiden uupumusta ja stressiä. Tämä tuo selvää säästöä sairaspoissaolojen vähentymisenä ja työntekijöiden jaksamisen parantumisena.
 
Räätälöimme joogatunnit aina yksilöllisesti kunkin ryhmän tarpeisiin.
 

 
 
We also offer tailor-made shakta yoga classes in English for companies and other groups in the Helsinki area. Contact us for more details!

 
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
 

 
 
 
 
Shakta Joogakoulussa opetettava Shakta-tradition joogamenetelmä tasapainottaa kiireistä työelämää ja lisää arjen hyvinvointia. Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti viikossa antaa arvokkaan hetken poissa melusta ja kiireestä. Tulemme mielellämme pitämään joogatunnin kätevästi yrityksenne tiloihin tai voimme sopia ajan Kalasatamassa sijaitsevalle joogasalillemme.
 
 
Opettajamme ovat Yoga Alliance® -sertifioituja ammattilaisia, jotka ymmärtävät joogan takana olevan traditionaalisen tieteen, sekä myös modernin käsityksen ihmiskehosta.

 
 

 

Mitä hyötyjä shaktajooga tarjoaa työyhteisöille?

Toteutimme keväällä 2015 hyvinvointikyselyn yritysasiakkaallemme. Tulokset puhuvat puolestaan: Vastaajista 81 % huomasi posiitiivisia muutoksia joogatuntien alettua. Ensimmäistä kertaa joogaa kokeilleista 80 % piti aloittamista erittäin helppona. Kaksi kolmesta tunsi liikkuvuutensa parantuneen ja lähes puolet stressin vähentyneen. Vastaajista 25 % huomasi unenlaatunsa parantuneen.

Kyseisen yrityksen työntekijät kävivät tunneillamme kerran viikossa, puolitoista tuntia kerrallaan. Säännöllisen harjoittamisen tulokset alkoivat näkyä jo muutaman joogatunnin jälkeen ja tulokset syvenivät entisestään viikkojen ja kuukausien aikana.
 
 

Esimerkkejä yrityksille tarjoamistamme tunneista

Tarjoamiemme joogatuntien kesto on 60 tai 90 minuuttia. Pidempi joogatunti mahdollistaa kokonaisvaltaisemman harjoituksen, minkä seurauksena myös tulokset näkyvät nopeammin.

Toivottuihin tuloksiin päästään, kun joogaharjoitus tehdään vähintään kerran viikossa. Useampi kerta viikossa enemmän kuin tuplaa joogan positiiviset vaikutukset.
 
Yksikin joogatunti – vaikkapa virkistyspäivän yhteydessä – antaa arvokkaan kokemuksen ja nollaa työviikon rasitukset.
 
 

  1. Joogatunti “Aamuvirkku” – Virkistävää aamujoogaa (60 tai 90 min) Virkisty heti työpäivän alkuun mukavalla aamujoogatunnilla.
  2. Joogatunti “Iltaharmonia” – Tasapainottava ja työpäivästä palauttava iltajooga (60 tai 90 min)

 
 

Kiinnostuitko?

Voimme järjestää tapaamisen joko yrityksenne tiloihin tai Kalasatamassa sijaitsevalle joogasalillemme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
 
Joogasalimme sijaitsee osoitteessa:
Työpajankatu 10 C
00580 HELSINKI