Meistä

Meistä

Mikä on Shakta Joogakoulu?

Olemme ensimmäinen Shakta-tradition joogakoulu Pohjois-Euroopassa. Opettajamme ovat Yoga Alliance® -sertifioituja ammattilaisia, jotka ymmärtävät joogan takana olevan traditionaalisen tieteen, sekä myös modernin käsityksen ihmiskehosta. Shaktan tilat sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa, mutta retriittejä ja kursseja pidetään ympäri Suomea.

Lue lisää >>
 
 

Opettajat

Miska Käppi

500 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher

Miska on opiskellut joogaa Intiassa vuodesta 2007 asti, joista pääosan Bhagavan Shri Shanmukhan opastuksessa Shri Kali Ashramissa Etelä-Intiassa. Hän on suorittanut 500 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaattiin oikeuttavan oppimäärän

Lue lisää >>

Juliana Hazane

500 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher

Juliana on opiskellut joogaa Intiassa ja Thaimaassa. Hän on suorittanut Yoga Alliancen 500 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaattiin oikeuttavan oppimäärän Shri Kali Ashramissa Intiassa.

Lue lisää >>

Otto Kronqvist

200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher

Otto on suorittanut Yoga Alliancen 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaattiin oikeuttavan oppimäärän Shri Kali Ashramissa Intiassa.

Lue lisää >>

 
 
elliksen_profiili

Ellis Barco

200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher

Ellis on suorittanut Yoga Alliancen 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaattiin oikeuttavan oppimäärän Shri Kali Ashramissa Intiassa.

Lue lisää >>

Laura Foon

Laura on valmistunut shaktajoogan opettajankoulutuksesta. Hän on opiskellut joogan fyysisiä harjoitusmuotoja ja filosofiaa viimeiset 15 vuotta niin Suomessa kuin Intiassakin.

Lue lisää >>

Hanna-Leena Vartio

Hanna-Leena on valmistunut shaktajoogan opettajankoulutuksesta.

Lue lisää >>

Suvi Hanste

Suvi on valmistunut shaktajoogan opettajankoulutuksesta.

Lue lisää >>

 
 

Tilat

 
Shakta Joogakoulun tilat sijaitsevat Helsingissä, aivan Kalasataman metroaseman vieressä osoitteessa Työpajankatu 10, C-rappu. Neljännessä kerroksessa sijaitsevat, hyvin varustellut joogasalimme kylpevät kahdentoista ikkunan tarjoamassa luonnonvalossa. Joogasalien vieressä sijaitseva Hoitotila soveltuu monenlaisten hoitojen tarjoamiseen ja myös muihin pienempiin tilaisuuksiin.
 
Lue lisää >>
 
 

Avoimet työpaikat

Shakta hakee jatkuvasti moniosaajia luovaan tiimiinsä. Ei tarvitse olla joogi, mutta plussaa jos olet, tai olet kiinnostunut joogasta, maailman kulttuureista, tasapainoisesta elämästä ja ihmisen hyvinvoinnista. Jos sinulla on jotakin annettavaa seuraavilla aloilla, laita meille avoin hakemus niin jatketaan siitä.
 
Lue lisää >>
 
 

Blogi

Shaktan blogista voit lukea kirjoituksia joogasta ja maailman menosta. Blogausvuoro vaihtelee opettajien kesken.
 
Lue lisää >>