Shaktan Olohuone

Shaktan Olohuone

Olohuoneessa voit hemmotella itseäsi hieronnalla, saada yksilölliset vinkit tasapainon löytämiseen ayurvedisen tieteen pohjalta tai löytää apua erilaisiin vaivoihin akupunktion avulla. Palveluita tarjoavat Shaktan ystävät ja oman alansa asiantuntijat Laura, Justine ja Chantal.
 
Lisäksi Olohuone kerää kuukausittain joogan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ystävät yhteen erilaisten tapahtumien, satsangien ja luentojen merkeissä.
 
 

Seuraavat tapahtumat Olohuoneessa

Syksyn tapahtumat ilmestyvät tälle sivulle pian. Pysy kuulolla!
 
 


 
 

Tutustu palveluntarjoajiimme

Justine Cederberg on joogaopettaja, ayurveda-konsultti ja yrttilääkinnän asiantuntija. Hän on opiskellut Kanadassa ja Yhdysvalloissa ja opettaa tällä hetkellä Suomen Ayurveda-instituutissa. Hänen asiantuntemuksensa käsittää niin eurooppalaisen, Amerikan alkuperäiskansojen kuin ayurvedisenkin yrttilääkinnän perusteet. Justine on myös ihastuttavien Prasad -tuotteiden luoja ja Prasad -yrityksen omistaja.
 
Shaktan Olohuoneessa voit varata Justinelta ayurvedisen konsultaation, jonka avulla opit ymmärtämään ja tasapainottamaan paremmin kehoasi pohjoisen erityisolot ja vuoden kierron huomioonottaen. Konsultaatio on englanninkielinen. Varaa tästä.

 
 

Juliana Hazane opettaa Shakta Joogakoulussa joogaa ja ayurvedista kävelyhierontaa. Ayurvedinen kävelyhieronta eli shaktahieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko kehon systeemin. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää.
 
Shaktan Olohuoneessa voit varata Julianalta n. 35 minuuttia kestävän kävelyhieronnan. Muiden hyvien vaikutustensa lisäksi shaktahieronta on erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Shaktahieronnan ajat ovatkin sijoiteltu niin, että voit halutessasi ilmoittautua myös Shaktan joogatunnille suoraan hieronnan jälkeen. Varaa tästä.

 
 

Laura Foon on Shakta Joogakoulun opettaja ja koulutettu hieroja. Lauran oma yritys Lasirla tarjoaa klassista hierontaa sekä niveltoimintaa edistävää hierontaa. Klassinen hieronta on käsin tehtävää pehmeisiin kudoksiin keskittyvää rentouttavaa ja avaavaa painamista, pusertelua ja sivelyä. Klassista hierontaa käytetään erilaisiin lihastason paikallisiin ongelmiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, rentoutumiseen sekä kehonhuoltoon.
 
Hieronta niveltoimintaa edistävin tekniikoin tarkoittaa klassista hierontaa, jossa tehdään kevyitä nivelten mobilisaatioita niin rangan alueelle kuin raajoihin. Nivelten toimintaa edistetään myös erilaisin pehmytkudostekniikoin ja esimerkiksi faskioiden, eli lihaskalvojen jännitteitä tasapainottamalla. Niveltoimintaa edistävä hieronta sopii kuntoutujille, paljon liikkuville sekä esimerkiksi kasvukivuista kärsiville lapsille ja nuorille. Varaa tästä.

 
 

Chantal Hellevig on koulutettu akupunktiohoitaja, joka on opiskellut kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa. Hän on myös työskennellyt akupunktioterapeuttina kolmessa eri maassa yhdessä kokeneiden kiinalaisten lääkärien kanssa. Lisäksi hän on kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja.
 
Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jossa potilasta pistellään neuloilla tarkoin määriteltyihin kohtiin eli akupisteisiin. Kiinalaisen perinteen mukaan akupunkitiopisteet määrätyvät kehon elimiä kuvaavien meridiaanien mukaan. Sairauksien hoidossa akupunktioneuloilla vaikutetaan meridiaaneja pitkin tapahtuviin virtauksiin. Tavoitteena on elimistön tasapainon palauttaminen. Akupunktio tarjoaa apua esimerkiksi akuuttiin ja krooniseen kipuun, päänsärkyihin, ruuansulatusvaivoihin ja unettomuuteen. Varaa tästä.