Shaktan Olohuone

Shaktan Olohuone

Olohuoneessa voit hemmotella itseäsi hieronnalla, saada yksilölliset vinkit tasapainon löytämiseen ayurvedisen tieteen pohjalta tai löytää apua erilaisiin vaivoihin akupunktion avulla. Palveluita tarjoavat Shaktan ystävät ja oman alansa asiantuntijat Laura, Justine ja Chantal.
 
Lisäksi Olohuone kerää kuukausittain joogan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ystävät yhteen erilaisten tapahtumien, satsangien ja luentojen merkeissä.
 
 

Seuraavat tapahtumat Olohuoneessa

 
 

6.9. Maksuttomat Shaktasatsangit alkavat!

 
Satsang tarkoittaa kokoontumista, jossa ryhmä ihmisiä syventyy sovittuun aihepiiriin. Satsangit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille!
Puolitoista tuntia kestävän satsangin tehtävä on tutustua yhdessä joogan eri aihepiireihin ja avata joogan tiedettä pintaa syvemmälle.
 
Keskustelua ohjaa joogaopettaja Miska Käppi.
 
Ensimmäisessä Satsangissa käsitellään Shakta-perinteen asanaharjoitusta intialaisen lääketieteen, ja erityisesti pranan näkökulmasta.
 
Lue lisää & ilmoittaudu: SHAKTA.FI/SHAKTASATSANG
 
Seuraavat satsangit pidetään 4.10., 1.11. ja 13.12. Aiheet ilmoitetaan myöhemmin.
 
 

15.9. Shaktan 3-vuotissynttärit

 
Tervetuloa juhlistamaan 3-vuotiasta Shakta Joogakoulua! Vietämme synttäreitä joogailemalla kolmessa salissa, syömällä raakakakkuja ja nauttimalla hyvästä seurasta.
 
Lue lisää & ilmoittaudu: SHAKTA.FI/KOLMANNET-SYNTTARIT/
 
 

30.9. Joogakirjallisuuden lukupiiri

Lukupiiri palaa kesätauolta. Tänä syksynä luetaan kappale kappaleelta Bhagavan Shri Shanmukha Nathan Divine Initiation -mestariteosta. 
 
Lue lisää & ilmoittaudu: SHAKTA.FI/JOOGALUKUPIIRI