Tutustu palveluntarjoajiimme

Tutustu palveluntarjoajiimme

Juliana Hazane opettaa Shakta Joogakoulussa joogaa ja ayurvedista kävelyhierontaa. Ayurvedinen kävelyhieronta eli shaktahieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko kehon systeemin. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää.

Shaktan Olohuoneessa voit varata Julianalta n. 35 minuuttia kestävän kävelyhieronnan. Muiden hyvien vaikutustensa lisäksi shaktahieronta on erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Shaktahieronnan ajat ovatkin sijoiteltu niin, että voit halutessasi ilmoittautua myös Shaktan joogatunnille suoraan hieronnan jälkeen.
 
 
Justine Cederberg on joogaopettaja, ayurveda-konsultti ja yrttilääkinnän asiantuntija. Hän on opiskellut Kanadassa ja Yhdysvalloissa ja opettaa tällä hetkellä Suomen Ayurveda-instituutissa. Hänen asiantuntemuksensa käsittää niin eurooppalaisen, Amerikan alkuperäiskansojen kuin ayurvedisenkin yrttilääkinnän perusteet. Justine on myös ihastuttavien Prasad -tuotteiden luoja ja Prasad -yrityksen omistaja.

Shaktan Olohuoneessa voit varata Justinelta ayurvedisen konsultaation, jonka avulla opit ymmärtämään ja tasapainottamaan paremmin kehoasi pohjoisen erityisolot ja vuoden kierron huomioonottaen. Konsultaatio on englanninkielinen.
 
 
Laura Foon on Shakta Joogakoulun opettaja ja koulutettu hieroja. Lauran oma yritys Lasirla tarjoaa klassista hierontaa sekä niveltoimintaa edistävää hierontaa. Klassista hierontaa käytetään erilaisiin lihastason paikallisiin ongelmiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, rentoutumiseen sekä kehonhuoltoon. Hieronta niveltoimintaa edistävin tekniikoin tarkoittaa klassista hierontaa, jossa tehdään kevyitä nivelten mobilisaatioita niin rangan alueelle kuin raajoihin. Nivelten toimintaa edistetään myös erilaisin pehmytkudostekniikoin ja esimerkiksi faskioiden, eli lihaskalvojen jännitteitä tasapainottamalla. Niveltoimintaa edistävä hieronta sopii kuntoutujille, paljon liikkuville sekä esimerkiksi kasvukivuista kärsiville lapsille ja nuorille.

Shaktan Olohuoneessa voit varata Lauralta klassisen hieronnan ja niveltoimintaa edistävän hieronnan lisäksi lempeän ja rentouttavan raskaushieronnan, joka helpottaa raskauden mukanaan tuomia vaivoja ja sopii myös synnytyksestä palautumiseen.
 
 
Chantal Hellevig on koulutettu akupunktiohoitaja, joka on opiskellut kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa. Hän on myös työskennellyt akupunktioterapeuttina kolmessa eri maassa yhdessä kokeneiden kiinalaisten lääkärien kanssa. Lisäksi hän on kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja.

Shaktan Olohuoneessa voit varata Chantalilta kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvan hoidon, joka rakentuu yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja voi sisältää vaihtelevasti akupunktioneuloja, meridiaanihierontaa, aurikuloterapiaa, kuivakuppausta, sähköisesti tai lämpötyynyillä tehtävää moksausta tai akupainantahierontaa. Hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, jonka aikana päätätte yhdessä juuri sinulle parhaiten soveltuvat menetelmät. Hoidot tarjoavat apua mm. akuuttiin ja krooniseen kipuun, päänsärkyihin, ruuansulatusvaivoihin, alakuloisuuteen, hormonitoiminnan tasapainottamiseen ja unettomuuteen.