Tutustu palveluntarjoajiimme

Tutustu palveluntarjoajiimme

Katso Olohuoneen palveluntarjoajien lahjakortit Shakta Shopista.
 
 


Juliana Hazane opettaa Shakta Joogakoulussa joogaa ja ayurvedista kävelyhierontaa. Ayurvedinen kävelyhieronta eli shaktahieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko kehon systeemin. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää.
 
Shaktan Olohuoneessa voit varata Julianalta n. 35 minuuttia kestävän kävelyhieronnan. Muiden hyvien vaikutustensa lisäksi shaktahieronta on erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Shaktahieronnan ajat ovatkin sijoiteltu niin, että voit halutessasi ilmoittautua myös Shaktan joogatunnille suoraan hieronnan jälkeen.
 
Sovi aika osoitteesta jooga@shakta.fi
 
 
 
 

Justine Cederberg on joogaopettaja, ayurveda-konsultti ja yrttilääkinnän asiantuntija. Hän on opiskellut Kanadassa ja Yhdysvalloissa ja opettaa tällä hetkellä Suomen Ayurveda-instituutissa. Hänen asiantuntemuksensa käsittää niin eurooppalaisen, Amerikan alkuperäiskansojen kuin ayurvedisenkin yrttilääkinnän perusteet. Justine on myös ihastuttavien Prasad -tuotteiden luoja ja Prasad -yrityksen omistaja.
 
Shaktan Olohuoneessa voit varata Justinelta ayurvedisen konsultaation, jonka avulla opit ymmärtämään ja tasapainottamaan paremmin kehoasi pohjoisen erityisolot ja vuoden kierron huomioonottaen. Konsultaatio on englanninkielinen.
 
Sovi aika osoitteesta info@prasad.fi
 
 
 
 
 

Laura Foon on Shakta Joogakoulun opettaja ja koulutettu hieroja. Lauran oma yritys Lasirla tarjoaa klassista hierontaa sekä niveltoimintaa edistävää hierontaa. Klassista hierontaa käytetään erilaisiin lihastason paikallisiin ongelmiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, rentoutumiseen sekä kehonhuoltoon. Hieronta niveltoimintaa edistävin tekniikoin tarkoittaa klassista hierontaa, jossa tehdään kevyitä nivelten mobilisaatioita ja edistetään nivelten toimintaa erilaisin pehmytkudostekniikoin ja esimerkiksi faskioita, eli lihaskalvojen jännitteitä tasapainottamalla. Niveltoimintaa edistävä hieronta sopii kuntoutujille, paljon liikkuville sekä esimerkiksi kasvukivuista kärsiville lapsille ja nuorille.
 
Shaktan Olohuoneessa voit varata Lauralta klassisen hieronnan ja niveltoimintaa edistävän hieronnan lisäksi lempeän ja rentouttavan raskaushieronnan, joka helpottaa raskauden mukanaan tuomia vaivoja ja sopii myös synnytyksestä palautumiseen.
 
Sovi aika osoitteesta laura@lasirla.fi
 
 
 
 

Chantal Hellevig on koulutettu akupunktiohoitaja, joka on opiskellut kiinalaista lääketiedettä Pekingin kiinalaisen lääketieteen yliopistossa. Hän on myös työskennellyt akupunktioterapeuttina kolmessa eri maassa yhdessä kokeneiden kiinalaisten lääkärien kanssa. Lisäksi hän on Valviran rekisteröimä koulutettu jalkojenhoitaja sekä kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja.
 
Shaktan Olohuoneessa voit varata Chantalilta hoidon, joka rakentuu yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja voi sisältää vaihtelevasti akupunktioneuloja, meridiaanihierontaa, aurikuloterapiaa, kuivakuppausta, sähköisesti tai lämpötyynyillä tehtävää moksausta tai akupainantahierontaa. Päätätte yhdessä juuri sinulle parhaiten soveltuvat menetelmät alkuhaastattelun avulla. Hoidot tarjoavat apua mm. akuuttiin ja krooniseen kipuun, päänsärkyihin, ruuansulatusvaivoihin, alakuloisuuteen, hormonitoiminnan tasapainottamiseen ja unettomuuteen.
 
Sovi aika osoitteesta chantal.hellevig@gmail.com
 
 
 
 

Pia Myllys sai 20-vuotiaasta asti usein kuulla lauseen “sinusta tulee vielä parantaja”. Parinkymmenen vuoden kypsyttelyn jälkeen hän löysi oikealta tuntuvan metodin ja sai Kalevalaisen Jäsenkorjaajan nimikkeen käyttöoikeuden vuonna 2013. Nyt tehtyjä hoitoja on kertynyt tuhansia. Kalevalainen jäsenkorjaus on kokonaisvaltainen, kivuton ja kehon ehdoilla tehtävä mobilisaatiohoito, jossa ohjataan keho parantamaan itse itseään. Hoitaja korjaa tasapainotekijöissä havaittuja virheitä ja aktivoi kehon aineenvaihduntaa, jolloin paranemisprosessi pääsee käynnistymään. Lisäpalveluina Pialla ovat Ajara Face lift ja intialainen jalkahieronta (ayrvedinen refleksologia).
 
Pia tekee myös ratkaisukeskeistä valmennusta sekä perheille että yksilöille, neuropsykiatrinen valmennus mukaanlukien. Kouluttava taho on ollut KirsiConsulting. Vuosien hyvien käyttökokemusten myötä Pia on ryhtynyt syksyllä 2017 myös Bemer -liikekumppaniksi.
 
Varaa aika täältä.