Ashrampäivä, päiväretriitti Kalasatamassa la 15.4.

Ollako vai eikö olla, kas siinäpä pulma!? Mitä elämä oikeastaan on? Miten elämää voisi ymmärtää joogin silmin? Mitä eväitä elämään jooga tarjoaa?

Ashrampäivässä pohditaan taas syntyjä syviä sen lisäksi, että tarjolla on erilaisia joogaharjoituksia aamusta iltaan. Päiväretriitin ohjelma jäljittelee päivää jooga-ashramissa: Aamu aloitetaan ayurvedisella paineluhieronnalla, joka on tärkeä osa shaktaperinnettä. Joogatunneilla on tarjolla paljon toivottuja edistyneempiä harjoituksia ja mukana myös sisältöä, jota ei tavallisesti ole tarjolla, esim. Matrka nyasa -meditaatio. Tässä siis oiva paikka syventää omaa harjoitustasi! Päivän kruunaa Puja, jonka keskiössä ovat shaktaperinteen mantrat ja jossa tantran tieteen metafysiikka tulee konkreettiseksi.

Päivän satsangeissa pääroolissa on keskustelu ja aihepiirin yhteinen tutkiminen. Aamupäivän alustus johdattelee aiheeseen ja yhteiseen keskusteluun. Alustuksessa käydään läpi erilaisia käsityksiä siitä mitä elämä on ja mitä se tarkoittaa. Mitä käsitteitä joogaperinne tarjoaa elämän ymmärtämiseen, ja toisaalta miten nykytiede tai oma perinteemme puhuu elämästä? Onko maallinen vaelluksemme vain väliaikaista harhaa vai kenties elävä esimerkki todellisuuden rajattomasta ilmaisuvoimasta ja potentiaalista? Mm. näiden kysymysten parissa jatketaan iltapäivän satsangissa, joka on varattu kokonaan yhteiselle keskustelulle.

Tämä päiväretriitti on suunnattu kaikille shaktajoogan opiskelijoille ympäri Suomen. Ashrampäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden irrottautua arjesta, syventyä joogaharjoitukseen ja uppoutua joogaperinteen mielenkiintoisimpiin kysymyksiin yhdessä toisten shaktajoogien kanssa. Ohjelma on suunniteltu erityisesti jo hieman pidempään shaktajoogaa harjoittaneille, mutta sopii myös joogasta syvällisesti kiinnostuneelle aloittelijalle.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma:
8.30–10 Ayurvedinen paineluhieronta
10–11.30 Jooga
11.30–13.00 Avaussatsang – alustus päivän aiheeseen
13–14 Lounas (omakustanteinen)
14–16 Satsang – syväsukellus päivän aiheeseen
16.30–18.30 Jooga + Matrka nyasa
19–20 Puja

Ashrampäivä Helsingissä, keväällä 2023

Ajankohta: Lauantaina 15.4. klo 8:30-20:00

Päivän vetäjinä toimivat Suvi Hanste ja Pete Ruikka.

Paikka: Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A, 4. kerros

Hinta: 99 € (maksulinkki, käteinen, pankki- tai luottokortti, liikuntaedut – saat maksuohjeet meiltä ilmoittautumisen jälkeen)

Ilmoittautumiset allaolevan lomakkeen kautta tai Shakta äpissä.

Lisätiedot: jooga@shakta.fi

Ilmoittaudu Ashrampäivään

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Latvian joogaleiri 2023

Hinnat ja ilmoittautuminen

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!