fbpx

Aulikki Wickholm

 
Aulikki tutustui joogaan ensimmäisen kerran parikymppisenä asuessaan Helsingissä. Uteliaisuus vei Eurooppaan, jossa hän tutustui kundaliini- ja hathajoogaan, meditaatioon sekä shamanismiin ennen kaikkea Españassa asuessaan. Lisäksi hän harrasti noihin aikoihin Tai Chi’a.
 
Ruuhkavuodet ja Suomeen muutto kuitenkin veivät Juju Tsu -salille ja tanssin pariin. Uudestaan hän löysi joogan kärsittyään vaikeista selkäkivuista. Lähihoitajan työ ajoi hakemaan pysyvää hyvää ratkaisua selän ja kehon kunnossapitoon. Hän harrasti vuosia ensin ilmajoogaa. Kemijärvellä vietetty välivuosi tutustutti hänet kuitenkin traditionaaliseen shaktajoogaan, josta tuli lopullinen oma ratkaisu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon. Etelä-Suomeen palattuaan Aulikki hakeutui välittömästi Shaktan opettajakoulutukseen ja pitää nyt Turun shaktajoogakoulua Kaisan ja Tainan kanssa.
 

Ihastuin Shaktajoogan ajattomuuteen. Voit olla heikko, herkkä, vahva, sopeutumaton, mukautuva, taipuisa tai jäykkä. Kun asetut joogamatolle ja ohjaus alkaa voit olla vain itsesi. Rentoudut ja sallit kaiken tapahtua. Olet itse kaiken keskiössä. Tärkein. Annat vain kaiken soljua tasapainoon. Korjautua. Kuin itsestään. Ilman pakotteita. Omalla ajallaan.