fbpx

Ayurvedisen kävelyhieronnan intensiivikurssi

Ayurvedisen kävelyhieronnan intensiivikurssi

31.10.2020 klo 13–16 | Shakta Joogakoulu PORVOO, Open Yoga (Asentajantie 8)

Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Se on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin, ja hieronta kuuluukin olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin.

Intensiivikurssilla opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin. Kurssi on erinomainen tapa saada syvempää ymmärrystä shaktajoogaan olennaisena osana kuuluvan ayurvedisen kävelyhieronnan taustalla vaikuttavista seikoista.

Mukaan voit ottaa muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet sekä halutessasi oman huivin/liinan kasvojen alle. Aiempaa kokemusta shaktajoogasta tai hieronnasta ei tarvita.

Ajankohta: Lauantai 31.10.2020 klo 13–16
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
Hinta: 45 €. Kurssin voi maksaa Shakta Shopissa, tai paikan päällä kortilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä, ePassilla yms. mobiilisovelluksilla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>

Shaktan kävelyhieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamilien versio ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

Lähestymistavaltaan ayurvedinen kävelyhieronta eroaa monin tavoin meille tutummista hierontamuodoista, ja koko näkökulma hierontaan on aivan erilainen. Shaktajooga näkee ihmisen vain ja ainoastaan kokonaisena, eikä ole lainkaan kiinnostunut yksittäisistä lihaksista tai edes lihasryhmistä. Shaktajoogille ihminen on yksi kokonainen virtaava systeemi, josta sekä mieli että keho kumpuavat. Esimerkiksi verenkierto, jokaiselle hierojalle tuttu imunestekierto (lymfa) tai jokaiselle meditoijalle tuttu tietoisuuden virta ovat tämän ilmentymiä. Hieronnassa emme myöskään ole kiinnostuneita oireista. Olipa vaivana niskan tai selän jäykkyys, hierotaan aina koko systeemisi.

Kurssin opettajana toimii Suvi Hanste. Varauksissa ja kysymyksissä voit olla yhteydessä Suviin: kurssit@shakta.fi, p. 040 152 7531.

.

Ilmoittaudu kurssille TÄSTÄ >>

.