fbpx

Ayurvedisen kävelyhieronnan workshop

Ayurvedisen kävelyhieronnan workshop

4.12.2021 klo 11-14 |  Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A, 4. kerros
 
 

 
Ayurvedisen kävelyhieronnan workshop on kurssi, jolla opit taidon hyödynnettäväksi koko loppuelämän. Voit tulla kurssille yksin tai kumppanisi / ystäväsi kanssa ja 3 h aikana opitte tämän kokonaisvaltaisen hoitomenetelmän.
 
Mukaan voit ottaa muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet sekä halutessasi oman huivin/liinan kasvojen alle. Aiempaa kokemusta shaktajoogasta tai hieronnasta ei tarvita.
 
AYURVEDINEN KÄVELYHIERONTA eli shaktahieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka käy hellästi läpi koko systeemisi. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Se on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin, ja hieronta kuuluukin olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin. Intensiivikurssilla opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin. Kurssi on erinomainen tapa saada syvempää ymmärrystä shaktajoogaan olennaisena osana kuuluvan ayurvedisen kävelyhieronnan taustalla vaikuttavista seikoista.
 

 

 
 
 
 
Lue lisää shaktahieronnasta blogistamme.
 
Shaktahieronnan Intensiivin vetäjällä Julianalla on takanaan kattavat jooga- ja hierontaopinnot Intiassa ja Thaimaassa. Mikäli sinulla on kysymyksiä Intensiiviin liittyen, voit olla Julianaan yhteydessä sähköpostitse: juliana (at) shakta.fi.

 
 

Kurssin hinta

 
59 € 3.12. asti. Kurssipäivänä 69 €.
 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova.
 
Kurssimaksu palautetaan, mikäli peruutus tehdään vähintään 7 vuorokautta ennen kurssia. Sen jälkeen maksu palautetaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Kurssimaksun voi myös siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.
 
Mikäli kurssi peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan kurssimaksu kokonaan.