Bookersin joogatunnit

Bookersin joogatunnit

Tervetuloa joogaamaan Shaktalle! Bookers tarjoaa työntekijöilleen yhden vapaavalintaisen joogatunnin viikossa joogasalillamme, joka sijaitsee aivan Kalasataman metroaseman vieressä, osoitteessa Työpajankatu 10 C, 4. kerros. Salin tarkempi sijainti löytyy Yhteystiedot-sivulta.
 
 

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha, mutta Suomessa uusi joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
Allaoleva video vie sinut shaktajoogan tunnelmiin!
 
 

 
 

Miten aloittaa?

Introtuntimme on paras tapa aloittaa shaktajooga. Se vie sinut sisään joogasysteemiimme eikä vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta. Introtunti kestää noin puolitoista tuntia ja siihen sisältyy shaktajoogaa käsittelevän alustuksen lisäksi Tasapainottava Tri-dosha -joogasarja, joka palauttaa elimistösi ja mielesi tasapainon.
 
Mikäli et pääse introtunnille, voit ensikertalaisena myös ilmoittautua mille tahansa tunneistamme.
 
 

Pitääkö tunneille ilmoittautua?

Katso itsellesi sopiva joogatunti ja ilmoittaudu vaivatta järjestelmämme kautta. Näin voit varmistaa sen, että mahdut mukaan tunnille. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on saapumisohjeet viikonlopputunneille sekä niille tunneille, jotka alkavat ennen aamuyhdeksää tai iltaviiden jälkeen.
 
Jos ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, mutta innostut tulemaan viime tingassa, tämä onnistuu useimmiten. Toivomme kuitenkin, että soitat vaikkapa matkalla ollessasi. Näin varmistamme, että mahdut mukaan ja saat samalla tarkemmat tulo-ohjeet.
 

 

Mitä tarvitsen mukaan tunnille?

Ota mukaan mukavat vaatteet jotka eivät kiristä. Joogatuntimme eivät ole hikijumppaa, joten voit tuoda myös pitkähihaisen paidan mukanasi. Jalkineita et tarvitse ja kengät voitkin ottaa pois heti tiloihimme astuessasi. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, voit lainata maton meiltä tunnin ajaksi. Lisätietoa löytyy Ensikertalaiselle-sivultamme.
 
 
Lämpimästi tervetuloa!