fbpx

FlowMeeting – Kokous joka onnistuu

FlowMeeting

FlowMeeting on kokous, joka onnistuu. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle.
Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin.
Sijaitsemme aivan ydinkeskustan tuntumassa, Kalasataman metroaseman ja kauppakeskus Redin vieressä.

 
 

AIVAN UUDENLAINEN KOKOUS

FlowMeetingin avulla voit sanoa hyvästit nuhjuisille kokoustiloille ja raskaille kahvituksille. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa kokoukseen avaa mielen ja
kehon onnistunutta kokousta varten. Voitte kokoustaa tuolien ja pöytien ääressä tai istua vaihdellen tyynyillä, patjoilla ja jumppapalloilla.
 
Voimme yhdistää päivään myös muita aktiviteetteja, kuten boulderointia Kalasataman Kiipeilyareenalla tai rentoutuskelluntaa Float Kalliossa. Kysy meiltä lisää myös näistä aktiviteeteista!

Lue lisää tiloistamme >>

FLOWMEETING SOPII KAIKILLE

FlowMeeting sisältää shaktajoogaharjoituksen, joka on vaivaton kenelle tahansa. Sinun ei tarvitse olla notkea akrobaatti voidaksesi nauttia rentoutukseen perustuvasta
liikkeestä. Joogaharjoituksesta seuraa kirkas ja virkeä olo, joka pysyy.
 
Asiakastutkimustemme mukaan shaktajooga on lievittänyt harjoittajiensa stressiä, parantanut yöunia ja lisännyt liikkuvuutta. Asiakkaitamme 100% on pitänyt shaktajoogan kokeilemista helppona tai erittäin helppona.

Lue asiakastutkimustemme tuloksista >>

VALITSE PAKETTI JA PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS
Tarjoilemme kaikissa tilaisuuksissa tulsiteetä ja pientä naposteltavaa.

VALITSE AJANKOHTA JA HENKILÖMÄÄRÄ

Tarjouspyyntö on melkein valmis! Kirjoita tähän vielä tietosi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
info@shakta.fi | 050 597 5550

Sijaitsemme Kalasataman metroaseman vieressä, osoitteessa Työpajankatu 10 A, 4. kerros
Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero (10%).