fbpx

Hanna-Leena Vartio

Hanna-Leena Vartio

Hanna-Leena työskentelee toimintaterapeuttina ja on valmistunut psykologian kandidaatiksi. Hän on viettänyt satoja tunteja joogamatolla asanoihin tutustuen ja syventänyt oppimaansa Shaktan opettajankoulutuksessa.
 

– Ensimmäisestä joogatunnista lähtien tiesin, että olen löytänyt jotain todella ainutlaatuista. Päätin hyvin pian osallistua opettajankoulutukseen, mikä on ollut elämäni parhaita ja tärkeimpiä päätöksiä.

 
Jooga on avannut Hanna-Leenalle aivan uusia näkökulmia elämään. Työssään toimintaterapeuttina hän on huomannut, miten viikottaisten shaktajoogan tuntien vetäminen on syventänyt näitä näkökulmia entisestään.
 

– Tuntuu, että shaktajoogan myötä olen oppinut ymmärtämään paljon maailmasta ja onnellisuudesta. Päivinä, jolloin arki kuormittaa ja tuntuu raskaalta, eräs lause tulee toistuvasti mieleeni: “Kun kaikki ylimääräinen poistuu se, mitä jää jäljelle, on kultaa.” Joogamatolla tapahtuu ihmeellisiä asioita, jotka ulottuvat elämän kaikkiin osa-alueisiin. Voisi jopa sanoa, että joogasta on tullut paras ystäväni!