Veli-Pekka MajavaVeli-Pekka Majava

Veli-Pekka Majava

Veikkaa on aina kiehtonut elämän perimmäiset kysymykset. ”Mitä tämä kaikki oikein on, ja mikä on minun osuuteni siinä?” on yksi kysymyksistä, joka on johdattanut Veikkaa etsijän tiellä. Joogan pariin Veikka tuli kuitenkin täysin fyysisellä tulokulmalla.

”Olen koko elämäni laittanut fysiikkani äärirajoille, ensin urheilun ja sitten tanssin parissa. Kun kesällä 2015 kärsin loukkaantumisesta, pystyin tekemään shaktajoogaa vammastani huolimatta. Eräällä tunnilla onnistuin rentoutumaan täysin, ja sanomaan ensimmäistä kertaa aidosti itselleni “kiitos”. Tämä oli ratkaiseva hetki niin harjoituksen kuin koko elämäni suhteen. Silloin tiesin löytäneeni jotain, mikä aidosti toimii.”

Sittemmin Veikka on opiskellut joogaa ja tantraa Bhagavan Shri Shanmukhan opastuksessa sekä Shaktan opettajankoulutuksessa.

“Tältä polulta olen pikkuhiljaa saanut vastauksia minua askarruttaneisiin kysymyksiin. Tärkeimpänä joogan aspektina pidän sen kokonaisvaltaisuutta, joka on erittäin tärkeä ankkuri muuten niin pirstaleisessa ajassamme. Jooga on kokonainen ja eheä systeemi, jonka avulla voi pikkuhiljaa rakentaa itselleen kestävän ja terveen elämänkulttuurin. Siinäpä antia kerrakseen!”