fbpx

Hieronta

Hieronta

Shaktajoogan Intensiivi: Shaktahieronta

1. – 2.4.2017 |  Shaktan tiloissa (Työpajankatu 10 C, 4. kerros)
 
 

 
Haluaisitko, että kumppanisi tai kaverisi antaisi sinulle rentouttavan hieronnan tai halusitko kenties itse oppia kokonaisvaltaisesti hoitavaa hierontaa, jotta voisit vapauttaa läheisiäsi kehon jumeista?
 
Ayurvedinen shaktahieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Se on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää.
 
 

 
 
 
Intensiivillä puhutaan shaktahieronnan teoriasta sekä avataan kehon solmut ja opitaan antamaan rentouttava hieronta. Saat myös nauttia hieronnasta itse kaverisi tehdessä shaktahieronnan sinulle. Tiedossa on hyvin nautinnollinen viikonloppu!
 
Intensiivi sopii hyvin aloittelijalle, mutta antaa paljon mestarijoogillekin. Voit tulla paikalle yksin tai kaverin/kumppanin kanssa.
 
Shaktahieronnan Intensiivin vetäjällä Julianalla on takanaan kattavat jooga- ja hierontaopinnot Intiassa ja Thaimaassa. Mikäli sinulla on kysymyksiä Intensiiviin liittyen, voit olla Julianaan yhteydessä sähköpostitse: juliana (at) shakta.fi.

 
 

Ajankohta ja kurssin laajuus

1. – 2.4.2017
 
6 tuntia
La 1.4. klo 13 – 15
Su 2.4. klo 12 – 13:30
 

Kurssin hinta

70 € ostettuna etukäteen Shakta Shopista tai vastaanotosta (65 € Shaktan jäsenille)
80 € ostettuna samana päivänä paikan päällä
 

Paikka

Shaktan tiloissa Työpajankadulla 10 C, 4. krs
 
 
Ilmoittaudu Intensiviille >>
 
 

Peruutusehdot

Voit peruuttaa kurssin maksutta 14 vrk ennen tapahtumapäivää. Peruutukset sähköpostitse osoitteeseen jooga (a) shakta.fi. Puhelimitse tehtyjä peruutuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään.
 
Myöhässä peruutetuista kursseista ja satsangeista perimme toimistokuluja 10 €. Saat toimistokuluista laskun sähköpostiisi. Mikäli sinulla on esittää lääkärintodistus, emme peri toimistokuluja.