fbpx

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39 €

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39 €

 

Pysähdy. Rentoudu. Nauti.

Shaktajooga on ikivanha, hellyydestään tunnettu joogamenetelmä, joka yllättää harjoittajansa kerta toisensa jälkeen tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä.
 
Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko
potentiaalisi!
 
 

Hyödynnä tarjous osallistumalla Introtunnille

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta.
 
Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit lunastaa myös Shaktan introkortin introtunnilla. Introkortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.
 
Kahden viikon joogatuntien jälkeen suosittelemme osallistumaan maksuttomalle Asanaklinikalle.
 

Seuraavat Introtunnit Helsingin joogasalilla Kalasatamassa

 

Tiistaina 11.1. klo 17 – 19.30
Sunnuntaina 16.1. klo 18.15 – 19.45
Tiistaina 18.1. klo 17 – 19.30
 

Introtunnit Porvoossa >>
 
Introjakso verkkokaupassamme >>
 
 

Miten jatkan harjoitusta introjakson jälkeen?

Saat Introtunnilla passin, jolla voit käydä kahden viikon ajan rajattomasti joogatunneillamme. Mikäli käyt kahden viikon aikana viidellä joogatunnilla ja lisäksi Asanaklinikalla, saat 20 euron alennuksen normaalihintaisesta 20 tai 50 leiman sarjakortista tai Rajaton-kortista. Voit lunastaa tarjouksen, kun tulet Asanaklinikalle.
 

Tukea joogaharjoitukseen Asanaklinikalta

Asanaklinikka on maksuton, noin 30 minuutin mittainen tuokio, jonka aikana kerrataan shaktajoogan perusteet. Se on tarkoitettu etenkin Shaktan Introtunnin käyneille, mutta yhtälailla kenelle tahansa, joka on käynyt joskus tunneillamme ja haluaa kerrata joogaharjoituksen perusasioita.
 
Asanaklinikka on maksuton ja sen tarkoitus on tarjota tukea shaktajoogan harjoituksen jatkamiselle pidemmänkin tauon jälkeen. Suosittelemme myös päättämään kahden viikon rajattomat joogatunnit Asanaklinikkaan. Tunnilla ei tehdä varsinaista joogaharjoitusta, mutta joogavarusteet on hyvä olla mukana. 
 
Kalasataman salilla sunnuntaisin klo 17.15–17.45 pidettävän Asanaklinikan jälkeen voit viedä tuokion tuumailut käytäntöön, hankkia itsellesi sarja- tai kuukausikortin ja jäädä kahden tunnin mittaiselle Tasapainottavalle joogatunnille.

Asanaklinikat Porvoossa >>
 
Ilmoittaudu Asanaklinikkaan ajanvarausjärjestelmämme kautta >>
 

 
Voit tutustua shaktajoogaan myös Online-palvelussamme >>
 

 
 

Millaista shaktajooga on?

Videomme vie sinut shaktajoogan
tunnelmiin.
 

 


 

Millaisia vaikutuksia shaktajoogalla on?

Kysyimme kokemuksia kymmenen harjoituskerran jälkeen.
 


 
Lisää shaktajoogaan liittyvistä tutkimuksista blogistamme >>