fbpx

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39 €

Ensimmäiset kaksi viikkoa shaktajoogaa 39 €

 

Pysähdy. Rentoudu. Nauti.

Shaktajooga on ikivanha, hellyydestään tunnettu joogamenetelmä, joka yllättää harjoittajansa kerta toisensa jälkeen tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä.
 
Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko
potentiaalisi!
 
 

Hyödynnä tarjous osallistumalla Introtunnille

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta.
 
Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit lunastaa myös Shaktan introkortin introtunnilla. Introkortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.
 
Kahden viikon joogatuntien jälkeen suosittelemme osallistumaan maksuttomaan Intro II -tuokioon.
 

Seuraavat Introtunnit

Tiistaina 15.6. klo 17 – 18.30
Sunnuntaina 20.6. klo 18.15 – 19.45
Tiistaina 22.6. klo 17 – 18.30
Maanantaina 28.6. klo 17.30 – 19
Maanantaina 5.7. klo 17.30 – 19
 
 
Introjakso verkkokaupassamme >>
 
 

Miten jatkan harjoitusta introjakson jälkeen?

Saat Introtunnilla passin, jolla voit käydä kahden viikon ajan rajattomasti joogatunneillamme. Mikäli käyt kahden viikon aikana viidellä joogatunnilla ja lisäksi Intro II -tuokiossa, saat 20 euron alennuksen normaalihintaisesta 20 tai 50 leiman sarjakortista tai Rajaton-kortista. Voit lunastaa tarjouksen, kun tulet Intro II -tuokioon.
 

Tukea joogaharjoitukseen Intro II -tuokiosta

Intro II on noin 30 minuutin mittainen tuokio, jonka aikana kerrataan shaktajoogan perusteet. Se on tarkoitettu kaikille, jotka ovat jossain vaiheessa käyneet Shaktan Introtunnilla.
 
Intro II on maksuton ja sen tarkoitus on tarjota tukea shaktajoogan harjoituksen jatkamiselle pidemmänkin tauon jälkeen. Suosittelemme myös päättämään kahden viikon rajattomat joogatunnit Intro II:een.
 
Sunnuntaisin klo 17 alkavan Intro II:n jälkeen voit viedä tuokion tuumailut käytäntöön, hankkia itsellesi leimakortin ja jäädä kahden tunnin mittaiselle Tasapainottavalle joogatunnille.
 
Ilmoittaudu Intro II -tuokioon ajanvarausjärjestelmämme kautta >>
 

 
Voit tutustua shaktajoogaan myös Online-palvelussamme >>
 

 
 

Millaista shaktajooga on?

Videomme vie sinut shaktajoogan
tunnelmiin.
  

Millaisia vaikutuksia shaktajoogalla on?

Kysyimme kokemuksia kymmenen harjoituskerran jälkeen.
 


 
Lisää shaktajoogaan liittyvistä tutkimuksista blogistamme >>