fbpx

Jonna Huczkowski

 
 
 
Jonnaa on aina kiehtoneet muut maat, kielet ja kulttuurit. Hän opiskeli ulkomaankauppaa ja päätyi töihin ulkoministeriön toimistouralle. Töiden kautta Jonna pääsi asumaan ulkomaille, oppimaan uusia kieliä ja tutustumaan maiden erilaisiin kulttuureihin. 13 vuoden jälkeen halu pysyvyyteen – ihan omaan kotiin – sai Jonnan palaamaan Suomeen. Vuorotteluvapaavuosi synnyinkaupungissa Kemijärvellä sai jäämään pohjoiseen ja uusi työ löytyi kirjanpidon parista.
 
Jonna osallistui Kemijärvellä Miskan viikonloppukurssille. Joogatunnin rauhallinen tahti ja lattialla makoilu ei heti tuntunut omalta. Jokin kuitenkin jäi kiehtomaan ja Jonna jatkoi joogaamista Mimmun tunneilla. Sitten se löytyi – rentous ja pitkään jatkuva hyvän olon tunne joka tunnin jälkeen. Jonna osallistui kaikille tarjolla oleville viikkotunneille, mutta nautti erityisesti perjantai-illan tasapainottavasta tunnista, josta alkoi viikonloppu.
 
Jooganopettajakoulutukseen Jonna lähti oppiakseen, mistä shaktajoogassa on kyse. Jonna asuu nyt Rovaniemellä ja opettaa shaktajoogaa yhdessä Mimmun kanssa.
 
Takaisin sivulle: Shakta Joogakoulu – Rovaniemi >>