fbpx

Hinnat

Hinnat

Introtunti 29 €

Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
 

Kertamaksu 7 € / 30 min

1 h joogatunti: 14 €
1,5 h joogatunti: 21 €
2 h joogatunti: 28 €
 
 

Rajaton (kaikki joogatunnit) 145 € / kk

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla. Rajaton-kortti on voimassa 30 päivää kerrallaan.
 
Rajaton-kortti verkkokaupassamme
 
Rajaton (kaikki joogatunnit) 65 € / 7 peräkkäistä päivää
 
 
Toistaiseksi voimassa olevan Rajaton-kortin ensimmäinen kuukausi: 119 €
Toistaiseksi voimassa oleva Rajaton: 139 € / kk (vähintään 3kk, jäsenille 129 € / kk)
 
Lue jatkuvan Rajaton-kortin maksuehdot täältä.
 
 

Shaktan jäsenyys 199 € / vuosi

Jäsenyyteen sisältyy jäsenten oma kuukausittainen satsang, jäsensivut, oma Facebook-ryhmä, puja, joogakirjallisuuden lukupiiri, säännöllinen mahdollisuus ayurvediseen kävelyhierontaan, kerhotoiminta ja jäsenten omat workshopit sekä vaihtuvia tuote- ja kurssitarjouksia. Jäsenet voivat myös säilyttää omaa joogamattoaan salillamme.
 
 
Lue lisää Shaktan jäsenyydestä blogistamme >>
 
199 € / vuosi
119 € / 6 kk
29 € / kk
 
 

8 leiman sarjakortti 49 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille: 45 €
Voimassaoloaika: 1 kk
 
8 leiman sarjakortti verkkokaupassamme >>
 
 

20 leiman sarjakortti 109 €

Yksi leima on 30 min arvoinen
Opiskelijoille: 99 €
Voimassaoloaika: 3 kk
 
20 leiman sarjakortti verkkokaupassamme >>
 
 

50 leiman sarjakortti 219 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille: 199 €
Voimassaoloaika: 6 kk
 
50 leiman sarjakortti verkkokaupassamme >>
 
 

Shaktahieronta 49 €

Voit tulla shaktahieronnan asiantuntijan hierottavaksi ennen tuntia. Paikkoja avaava ja hellivä shaktahieronta on loistava tapa valmistautua joogatuntiin.
 
 

Hierontapassi 199 €

Hierontapassi on viiden hierontakerran leimapassi, jolla voit käydä shaktahieronnan asiantuntijalla. Voit joko vastaanottaa hieronnan tai viilata omaa shaktahieronnan kurssilla opittua taitoa. Viiden hierontakerran jälkeen olet varma hieronnan taitaja!
 
Voimassaoloaika: 6 kk
 
Hierontapassi verkkokaupassamme >>
 
 

Shaktajoogan opettajan vastaanotto 69 €

Vastaanotto sisältää 30 minuutin tapaamisen Shaktan opettajan kanssa. Tapaamisen aikana voit keskustella joogaan liittyvistä asioista.
 
60 min: 90 €
 
 

Mitkä päivät sisältyvät Rajaton-korttiin?

Lähtökohtaisesti olemme auki jokaisena kuun päivänä ja palvelemme normaalisti esimerkiksi helatorstaina ja loppiaisena. Joulun, pääsiäisen ja juhannuksen aikoihin on muutamia päiviä, jolloin shaktajoogit ovat lomalla.
 
Rajaton-kortin voimassaoloaikaa on mahdollista pidentää esimerkiksi sairaustapauksen, työ- tai muun matkan vuoksi neljä kertaa vuodessa. Pidennyksen alaraja on seitsemän päivää ja maksimissaan voit pidentää kortin voimassaoloaikaa 30 päivää vuodessa.
 
Saat sairas- tai matkapäivät jatkoksi kortin voimassaoloaikaan. Voimassaoloaikaa voidaan pidentää etukäteen tiedettävien matkojen osalta, ja myös jälkikäteen pidennyksen saa lääkärintodistusta vastaan.
 
 

Voinko perua varaukseni?

Jos sinun täytyy perua ilmoittautumisesi, tee se viimeistään tuntia ennen joogatunnin alkua. Aamutuntien tapauksessa pyydämme perumaan ilmoittautumisen viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua. Linkki peruuttamiseen löytyy saamastasi sähköpostivahvistuksesta tai voit myös perua tunnin ajanvarausjärjestelmän tilisi kautta. Peruuttamattomasta joogatunnista perimme 5 € maksun.
 
 

Ovatko kaikki tunnit samanhintaisia?

Tunnin hinta riippuu sen pituudesta. Kertamaksulla 30 minuuttia on aina hinnaltaan 7 € tai yksi leima sarjakortistasi.
 
 

Millä välineillä voin maksaa?

Voit maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla.
 
Maksuvälineenä käyvät myös liikunta- ja kulttuurisetelit sekä liikuntakortit: Smartum, Virikesetelit, ePassi, Ticket Mind&Body sekä Tyky-setelit.
 
  mastercard_pieni


 
 

Onko sarjakortti henkilökohtainen?

Leimakortti ei ole henkilökohtainen, eli voit jakaa sen perheenjäsenten tai ystävien kanssa. Rajaton-kortti ja Shaktan jäsenyys ovat henkilökohtaisia.
 
 

Sarjakortin voimassaoloaika on päättynyt. Voinko silti tulla tunneille?

Kyllä, voit tulla tunneille myös vanhentuneella sarjakortilla. Jos haluat käyttää vanhentunutta sarjakorttiasi, veloitamme 5 € / kerta.
 
 

Olen lähdössä pitkälle matkalle / olen ollut pitkään sairaana. Miten toimin?

Korttien voimassaoloaikaa on mahdollista pidentää esimerkiksi sairaustapauksen, työ- tai muun matkan vuoksi.
 
Voit ilmoittaa meille yli 7 päivän mittaisista matkoista. Sairastapauksessa ilmoita meille heti sairastuttuasi. Kerro myös kun sairautesi päättyy. Mikäli sairautesi kestää yli viikon, sairaspäivät lisätään jatkoksi kortin voimassaoloaikaan. Jälkikäteen ilmoitetuista sairaspäivistä voi myös saada hyvityksen lääkärintodistuksella.
 
Rajaton-kortin voimassaoloaikaa on mahdollista pidentää esimerkiksi sairaustapauksen, työ- tai muun matkan vuoksi neljä kertaa vuodessa. Pidennyksen alaraja on seitsemän päivää ja maksimissaan voit pidentää kortin voimassaoloaikaa 30 päivää vuodessa.