fbpx

Shakta Joogakoulu – Helsinki

Shakta Joogakoulu – Helsinki


 
 

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että joogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.
 
Joogaa seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogaharjoituksesta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!
 
 

Introtunnit

Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktan joogamenetelmästä. Tunnin jälkeen voit kahden viikon ajan harjoittaa joogaa rajoituksetta.
 
Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit lunastaa myös elämyslahjakortin introtunnilla. Lahjakortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin.
 
Lue lisää >>
 
 

Kurssit ja tapahtumat

Järjestämme joogaa erilaisten kurssien, tapahtumien ja joogalomien muodossa, joiden avulla voit viedä joogaharjoituksesi aivan uudelle tasolle.
 
Lue lisää >>
 
 

Yhteystiedot

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Kalasataman metroaseman ja kauppakeskus Redin vieressä.
 
Lue lisää >>
 
 

Tilat

Shakta Joogakoulun päätoimipisteen kotipaikka on Helsinki. Sijaitsemme aivan Kalasataman metroaseman vieressä osoitteessa Työpajankatu 10, A-rappu. Neljännessä kerroksessa sijaitsevat, hyvin varustellut joogasalimme kylpevät kahdentoista ikkunan tarjoamassa luonnonvalossa.
 
Lue lisää >>
 
 

FlowMeeting

FlowMeeting on kokous, joka onnistuu. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle.
 
Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin.
 
Lue lisää >>
 
 
Joogasalimme sijaitsee osoitteessa:
Työpajankatu 10 A
00580 HELSINKI