fbpx

Joulun joogaloma Intiassa

Joulun joogaloma Intiassa

Joulun joogaloma Intiassa

27.12.2015 – 9.1.2016  |  Shri Kali Ashram, Intia
 
 

Shakta Joogakoulu Intiassa joulun välipäivinä

Shri Kali Ashram on ainutlaatuinen Shakta-perinteen ashram Länsi-Intiassa ja näyttelee merkittävää roolia ikivanhan Kaula-tradition joogasysteemin säilyttämisessä ja opettamisessa.
 
Tarjoamme joulun välipäivinä kaikille mahdollisuuden oppia joogaa ympäristössä, joka parhaiten siihen sopii.
 
 

Joogaleirin hinta

990 € / henkilö
1590 € / 2 henkilöä samassa huoneessa
 
 
Katso myös helmikuun joogamatka Intiaan >>
 
 

Mitä hintaan sisältyy?

– Opastus ja neuvonta ennen matkaa
– Nouto Goan kansainväliseltä lentokentältä 27.12.2015 (ilmoita lentosi saapumisaika)
– Shakta Joogakoulun opettajan henkilökohtainen opastus ja neuvonta kohteessa koko kahden viikon ajan. Joogaleiri ei siis edellytä muuta kuin suomen kielen taitoa.
– Majoitus omalla WC:llä varustetussa huoneessa Ashramin alueella. Huoneet ovat yksinkertaisia mutta kodikkaita ja siistejä. Huoneisiin sisältyy lakanat, mutta voit tarvittaessa ottaa myös oman viltin mukaasi poikkeuksellisen viileiden öiden varalta.
– Kaksi viikkoa paratiisissa palmujen keskellä puhtaiden hiekkarantojen ympäröimänä.
– Joogaharjoitus kaksi kertaa päivässä. Voit liittyä ashramin suureen saliin englanninkieliselle tunnille tai osallistua suomenkieliselle tunnille aivan merenrannan läheisyydessä. Uudenvuoden tienoilla (28 – 31.12.) Ashramissa on opetustauko, jonka aikana joogatunteja pidetään suomeksi.
– Päivittäiset luennot, jotka käsittelevät kahden viikon aikana seikkaperäisesti Shaktaperinteen joogaa, filosofiaa ja ylipäätään onnellisen elämän saloja.
– Päivämatka Gokarnaan, muinaiseen Shiva-perinteen pyhiinvaelluskohteeseen, joka sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Karnatakan osavaltiossa.
– Kaksi riittoisaa ja herkullista lämmintä ateriaa päivässä. Voit myös vapaasti käyttää keittiön aamiaistarpeita aamulla ennen joogaharjoitusta.
– Mahdollisuus osallistua Pujaan (vedisen perinteen rituaali) kerran viikossa.
– Shri Kali Ashram on erittäin lapsiystävällinen. Jos tarvitset lapsenvahtia saat sen lisämaksua vastaan. Yli 12-vuotiaista lapsista laskutetaan aikuisen majoitushinta. Hinnat löydät Shri Kalin verkkosivuilta
– Kuljetus Goan kansainväliselle lentokentälle paluumatkaa varten (ilmoita paluulentosi lähtöaika)
 
 
 
 


Missä Shri Kali Ashram sijaitsee?

Shri Kali sijaitsee Etelä-Goalla Arabianmeren rannalla aivan luonnonsuojelualueen laidalla. Galgibaga (tunnetaan myös nimellä Turtle Beach) on pieni kalastajakylä, jossa paikalliset kristityt ja hindut elävät sulassa sovussa sopivan matkan päässä Goan turistialueilta. Galgibagalta et löydä aurinkotuoleja ja hotelleja vaan saat rannan lähes omaksesi. Aamuisin voit löytää rannalta kalastajia setvimässä verkkojaan ja paikalliset perheet voivat liittyä seuraasi illalla nauttimaan auringonlaskusta.

 
 

 
 
 
Guruji
 
 

Shri Kali Ashramin opettajasta

Bhagavan Shri Shanmukha Ananta Natha on intialainen mestari, joka on jo nuoresta iästä saanut koulutuksen nykyintiasta lähes jo kadonneissa filosofian, joogan ja meditaation perinteissä. Bhagavan arvonimi tarkoittaakin henkilöä joka on saanut vihkimyksen useampaan perinteeseen. Tätä nykyä Shri Kalin opetuksesta vastaavat vuosia Bhagavanin johdolla opiskelleet opettajat, mutta Bhagavan luennoi yhä säännölisesti ja johtaa ashramia omalla sydämellisellä otteellaan.

 
 

Lisätietoa matkasta sähköpostitse: jooga@shakta.fi