fbpx

Kaisa Rajalaakso

 
 
 
Kaisa on harrastanut erilaisia liikunta- ja joogamuotoja jo toistakymmentä vuotta, enimmäkseen astangajoogan parissa. Shaktajoogaan Kaisa tutustui tammikuussa 2017 Turussa järjestetyllä viikonloppukurssilla ja jooga teki häneen heti lähtemättömän vaikutuksen. Hämmästyttävää, miten keho avautuu harjoituksessa rentoutuksen kautta ja löytää tasapainon, puhumattakaan muista hyödyistä.  Tuntui heti siltä kuin olisi löytänyt jonkin puuttuvan linkin. Ymmärrys ja tiedonjano shaktajoogasta sai hänet hakeutumaan opettajankoulutukseen ja hän valmistui sieltä keväällä 2018. 
 
Nyt jo toista kertaa koulutusta käyvä Kaisa rakastaa saunomista ja hänellä on läheinen suhde myös metsään ja luontoon, vapaa-ajalla hän harrastaa vaellusta, sekä ulkomailla että suomessa. Tällä hetkellä hän pitää Turussa toimivaa Shaktajoogakoulua yhdessä Aulikin ja Tainan kanssa.
 

”Shaktajooga opettaa minulle koko ajan uusia asioita itsestäni ja ympäröivästä maailmasta. Ennen itselleni tärkeä fyysinen hyvä olo on muuttunut kokonaisvaltaisemmaksi ja huomaan olevani kehon ja mielen kokonaisuus – kuten traditionaalinen jooga asian opettaakin.”