Ale!

Kesätarjous 2024 Shakta Online

Alkuperäinen hinta oli: 147.50€.Nykyinen hinta on: 99.00€.

Kuvaus

Shaktan huikea kesätarjous: Rajattomasti joogaa Shakta-onlinessa kesäkuun alusta elokuun puoliväliin vain 99 €. Nyt ei ole väliä missä vietät kesäsi, jooga kulkee mukanasi minne menetkin!

Jos vietät kesääsi myös Helsingissä, tarjolla on myös cityjoogin kesätarjous jonka avulla joogaat rajattomasti Kalasataman joogakoululla kuin myös netissä.

Koe säännöllisen joogaharjoituksen hyödyt ja tee tästä rennoin kesä ikinä: nuku paremmin, häädä stressi ja anna elimistölle mahdollisuus levätä ja korjata itseään.

Kirjaamme ostoksesi tilillesi Shakta äppiin. Jos sinulla ei ole palveluun tiliä jo ennestään niin luomme sellaisen tilauksessa käyttämäsi s-postiosoitteen alle. Suosittelemme lataamaan äpin puhelimelle sovelluskaupasta jos et ole vielä sen käyttäjä. Sen avulla käytät Shakta Online -palvelua joka toki myös tietokoneelta mutta äppi tekee sen käytöstä vielä kätevämpää.

Saatat myös pitää...

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.