Opettajankoulutus, Kuopio

Kuvaus

Shaktan joogaopettajakoulutus Kuopiossa  – kokonaista joogaa etsiville.

Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa? Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaiken tämän muiden kanssa?

Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria. Joogiksi kutsutaan ihmistä, joka on työskennellyt määrätietoisesti itsensä kanssa – ja löytänyt vastauksia. Jooga ei koskaan anna sinulle kenenkään muun ideaa siitä, mitä sinun tulisi olla.

Opettajankoulutuksen hinta ensimmäisen lukukauden osalta on 1800 €. Koulutukseen sisältyy lähiopetuksen lisäksi tukevia opintoja, eli rajaton pääsy joogatunneille, sekä lukuisiin satsangeihin, kerhoihin ja muihin tapaamisiin. Opettajankoulutuksen maksu on mahdollista jakaa osiin ilman ylimääräisiä kuluja – kysy lisää: jooga@shakta.fi

Lähiopetusviikonloppujen ajankohdat: 16.–17.9., 14.–15.10., 18.–19.11., 16.–17.12.2023

Hinta 1800 €
Kertaajille tarjoamme 50% alennuksen koulutuksen hinnasta.
Koulutuksen varausmaksu 300 €

Tutustu koulutukseen tarkemmin >> 

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.