fbpx

Ayurvedinen kävelyhieronta

Ayurvedinen kävelyhieronta

Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi kokonaisuutena hellästi jaloilla painamalla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta ihmisestä, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.

Kävelyhieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamilien versio ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

LUE LISÄÄ KÄVELYHIERONNASTA >>

 

Ayurvedinen kävelyhieronta eroaa meille tutummista hierontamuodoista, sillä emme keskity yksittäisiin lihaksiin tai lihasryhmiin. Keho käydään läpi aina kokonaisuutena. Hieronta perustuu painantaan, joka tehdään tietyssä järjestyksessä antaen lihaksille mahdollisuuden rentoutua. Tämä liittyy kehon omiin virtauksiin stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli imunestekiertoa. Kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

 

Ayurvedinen kävelyhieronta on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Se toimii yhtenä lämmittelymuodoista ja eroaa monesta muusta hieronnasta juuri tämän takia. Hieronta voi myös tuoda joogan hyödyt sellaisellekin ihmiselle, joka välttää joogamattoja viimeiseen asti.

 

 

 

 

HINNASTO

Kävelyhieronta 40 min 49 €
Kävelyhieronta 60 min 65 €
Exclusive-hoitopaketti 95 min 99 €
Exclusive-hoito sisältää jalkakylvyn, jalkahieronnan sekä ayurvedisen kävelyhieronnan.

Entäpä, jos haluat ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentä hellivällä hierontalahjakortilla? Lahjakortti voimassa 1 vuoden.

Voit myös ostaa 5 x sarjakortin 40 min hierontaan hintaan 220 €. Sarjakortti voimassa 2 vuotta.

Maksutavat yleisimmät pankki-/luottokortit sekä käteinen.

 .

AYURVEDINEN KÄVELYHIERONTA HELSINKI

Voit varata ajan varauskalenteristamme tai suoraan Erikalta p. 0504059996 tai erika@shakta.fi

SIIRRY VARAUSKALENTERIIN >>

Entäpä, jos haluat ilahduttaa ystävääsi tai perheenjäsentä hellivällä hierontalahjakortilla?

Tilaa sarja- ja/tai lahjakortti suoraan Erikalta p. 0504059996 tai erika@shakta.fi.

Sijainti

Hierontaa tarjoaa Kuuhuone, jonka löydät Shakta Joogakoululta, osoitteessa Työpajankatu 10 A, Helsinki. Shakta Joogakoulu sijaitsee Yrittäjätalossa (4. krs) Kalasatamassa, aivan metroaseman vieressä.


 

 

 

KÄVELYHIERONTA-WORKSHOP

Järjestämme myös hierontatyöpajoja, jotka soveltuvat vaikkapa häälahjaksi, ystäville, työ- tai polttariporukalle. Työpajan jälkeen opit antamaan hieronnan itse kenelle tahansa ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin.
 
Ayurvedisen kävelyhieronnan workshop 190 € / 2 h

Tiedustelut: jooga@shakta.fi