fbpx

Kicking Boundaries -elokuvan Suomen ensi-ilta

Kicking Boundaries -elokuvan Suomen ensi-ilta

Kicking Boundaries -elokuvan Suomen ensi-ilta

Lauantaina 24.1. klo 16 ->  |  Shaktan tiloissa (Työpajankatu 10 C, 4. kerros)

 

Kicking Boundaries -dokumenttielokuva esitetään Shaktan tiloissa lauantaina 24.1. klo 16. Elokuvanäytöksen hinta on 8 € ja se menee suoraan intialaiselle Art for Cause -järjestölle, joka tukee nuorten toimintaa yhteisöissä taiteen keinoin.

Dokumenttielokuva tiibetiläisistä tytöistä rikkomassa sosiaalisia ja urheilullisia rajoja saa ensi-iltansa Shakta Joogakoulussa tammikuussa!

Kicking Boundaries ei ole vain elokuva vaan myös ainutlaatuinen sosiaalinen projekti. Elokuvan nimi Kicking Boundaries (suom. rajojen potkiminen) viittaa siihen, miten Intiassa pakolaisena elävät tiibetiläiset tytöt rikkovat sosiaalisia rajoja ja edustavat itseään sekä kotimaataan rauhanomaisessa protestissa. Jalkapallosta on tullut tyttöjen työkalu tuoda ajatuksiaan esiin ja voittaa pakolaiselämän haasteita. Elokuvassa sukelletaan myös Tiibetin historiaan ja siihen, miten Intiaan pakeneminen on vaikuttanut yhteisön elämään.

Elokuvaprojekti on saanut apua myös Suomesta. Shakta Joogakoulun opettaja Miska Käppi on säveltänyt musiikkia elokuvaan, sekä osallistunut elokuvan rinnalla julkaistun We Are United -albumin tekoon.

Tapahtuma Facebookissa >>

Elokuvan traileri YouTubessa >>