fbpx

Shaktajoogan viikonloppukurssi Kouvolassa

Shaktajoogan viikonloppukurssi Kouvolassa

Shaktajoogan viikonloppukurssi Kouvolassa

La 14.3. klo 10.30–14.00 & su 15.3.2020 klo 10.30–14.00  |  Toiminnan Ilo, Puosilantie 2, 45100 Kouvola
 
 

Tervetuloa syväsukeltamaan kokonaiseen joogaan!

Haluatko lempeän kokemuksen joogan maailmasta? Etsitkö sinulle sopivaa tapaa aloittaa jooga? Tai oletko kokeillut jo joogaa, mutta haluat antaa vielä yhden mahdollisuuden? Tai ehkä pitkään jooganneena etsit seuraavaa askelta polullasi?
 
Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja sen vaikutukset tuntuvat syvällä. Tärkeimmässä roolissa ovat rentoutus ja hengitys, niiden avulla ohjaat kehoasi harmoniseen ja tasapainoiseen tilaan. Shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista. Huomaat, miten tekemällä vähemmän voitkin saavuttaa paljon enemmän. Harjoitus tarjoaa myös pitkään jooganneelle joka kerta uusia oivalluksia ja haasteita. Shaktajoogassa et koskaan tule valmiiksi, vaikka mestarina aloittaisitkin!
 
Viikonloppukurssilla pääset sukeltamaan Shaktajoogan maailmaan pintaa syvemmälle. Kuulet kaiken olennaisen joogamenetelmästä ja aikaa on myös keskustelulle. Molemmat päivät sisältävät pitkän ja perinpohjaisen joogaharjoituksen. Voit osallistua kurssille myös vain toisena päivänä, mutta parhaat hyödyt saat irti koko viikonlopusta. Kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat tutustua tähän joogatraditioon käytännössä.
 
Pysähdy, rentoudu, nauti – ovat kurssin avainsanoja. Teemme asanaharjoitukset rauhallisesti ja kehoa kunnioittaen. Jooga jättää rentouneen ja kirkkaan olon, joka säilyy pitkään tunnin jälkeenkin.

 
 
 

Kurssin vetäjä Samuli Välimäki opettaa shaktajoogaa Turussa.
 
Kysymyksissä voit olla yhteydessä kurssin vetäjä Samuli Välimäkeen: samuli@shakta.fi tai 044 989 2660
 
Mukaan tarvitset vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä.
 

 
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
 

 

Ajankohta ja kurssin hinta

Lauantaina 14.3. klo 10.30–14.00
Sunnuntaina 15.3. klo 10.30–14.00
 
Hinta: 35 € / päivä, 65 € / viikonloppu
 
Lähetämme osallistujille etukäteen laskun kurssimaksusta. Kurssin voi maksaa myös liikuntaseteleillä, Smartum-sovelluksella tai ePassilla.