fbpx

Kurssien ja maksujen ehdot

Kurssien ja maksujen ehdot

Peruutusehdot ovat voimassa ellei kurssisivulla toisin mainita.
 

Lyhytkurssit, workshopit ja intensiivit

Ilmoittautuminen on sitova.
 
Kurssi maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu palautetaan vähentäen 30 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua.
 
13 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Kurssin keskeytyessä maksua ei palauteta.
 
Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.
 
Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan kurssimaksu kokonaan.
 
 

Opettajankoulutukset, joogalomat ja retriitit

Ilmoittautuminen on sitova.
 
Varausmaksu on n. 20 % (retriitit n. 50 %) kurssihinnasta, ja maksetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhdeydessä. Varausmaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Varausmaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Maksetut kurssimaksut palautetaan vähentäen 50 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 30 vuorokautta ennen kurssin alkua. Poikkeuksena tästä on Nuuksion retriitti, jossa kurssimaksut palautetaan, mikäli peruminen tapahtuu 45 päivää ennen kurssin alkua.
 
29 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan jäljellä olevien kokonaisten kurssijaksojen osalta ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Palautamme maksut vähentäen 50 € toimistokulut. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.
 
Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan varausmaksu ja kurssimaksut kokonaan.
 
Joogamatkojen suhteen noudatamme mahdollisen yhteistyökumppanin (esim. matkatoimisto) peruutusehtoja. Nämä ilmoitetaan varausmaksun yhteydessä.
 
 

Rajaton-kortin kuukausittaisen maksun ehdot

Rajaton-kortin toistaiseksi voimassa oleva kuukausihinta on 129 €. Kuukausittainen maksu astuu voimaan ensimmäisestä ostokerrasta ja jatkuu kunnes asiakas irtisanoo maksun. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Mikäli tahdot välttää seuraavan kuukauden maksun, irtisano maksu sähköpostitse, puhelimitse tai joogasalilla vähintään 30 päivää ennen seuraavan kuun maksun eräpäivää.
 
Voit ilmoittaa meille yli 7 päivän mittaisista matkoista, jolloin merkitsemme poissaolosi lomapankkiin. Jos sairastut ja haluat sairaspäivät lomapankkiin, ilmoita meille heti sairauden alettua. Kerro myös kun sairautesi päättyy. Mikäli sairautesi kestää yli viikon, se hyvitetään sinulle lomapankkiin. Jos et ilmoita sairauden alusta, voit saada hyvityksen lomapankkiin jälkikäteen vain lääkärintodistuksella. Siinä vaiheessa kun lopetat Jatkuvan Rajattoman, jatkamme Rajaton-korttisi voimassaoloaikaa lomapankissa olevien päivien verran. Jos lomapankkiin kertyy yli 30 päivää, voit myös pyytää laskuttamatonta kuukautta.