fbpx

Kurssien ja maksujen ehdot

Kurssien ja maksujen ehdot

Peruutusehdot ovat voimassa ellei kurssisivulla toisin mainita.
 

Lyhytkurssit, workshopit ja intensiivit

Ilmoittautuminen on sitova.
 
Kurssi maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu palautetaan vähentäen 30 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua.
 
13 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Kurssin keskeytyessä maksua ei palauteta.
 
Yrityksille arvonlisävero lisätään kurssin hintaan.
 
Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.
 
Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan kurssimaksu kokonaan.
 
 

Opettajankoulutukset, joogalomat ja retriitit

Ilmoittautuminen on sitova.
 
Varausmaksu on n. 20 % (retriitit n. 50 %) kurssihinnasta, ja maksetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhdeydessä. Varausmaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Varausmaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Maksetut kurssimaksut palautetaan vähentäen 50 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 30 vuorokautta ennen kurssin alkua.
 
29 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan jäljellä olevien kokonaisten kurssijaksojen osalta ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Palautamme maksut vähentäen 50 € toimistokulut. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Yrityksille arvonlisävero lisätään kurssin hintaan.
 
Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.
 
Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan varausmaksu ja kurssimaksut kokonaan.
 
Joogamatkojen suhteen noudatamme mahdollisen yhteistyökumppanin (esim. matkatoimisto) peruutusehtoja. Nämä ilmoitetaan varausmaksun yhteydessä.
 
 

Jatkuva Rajaton -kortin kuukausittaisen maksun ehdot

Jatkuva Rajaton -kortin toistaiseksi voimassa oleva kuukausihinta on Helsingissä 139 € ja Porvoossa 119 €. Kuukausittainen maksu astuu voimaan ensimmäisestä ostokerrasta ja jatkuu kunnes asiakas irtisanoo maksun. Minimiaika on 3 maksullista kuukautta. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Mikäli tahdot välttää seuraavan kuukauden maksun, irtisano maksu sähköpostitse, puhelimitse tai joogasalilla vähintään 30 päivää ennen seuraavan kuun maksun eräpäivää.
 
Voit ilmoittaa enintään 4 kertaa vuodessa vähintään 7 päivän mittaisista matkoista tai sairauslomista, jolloin et pääse tunneille.
Hyvitettävien päivien määrä voi olla maksimissaan 30 päivää vuodessa. Hyvitys tapahtuu lisäämällä päivät kortin voimassaoloaikaan irtisanomisen jälkeen, tai mikäli niitä on kertynyt 30 päivää, jätetään sovittu kuukausi laskuttamatta. Ilmoita päivät etukäteen. Sairastapauksissa ilmoita heti sairastuttuasi ja kerro myös kun sairautesi päättyy. Lääkärintodistusta vastaan voit saada pidennyksen myös jälkikäteen.