Kurssien peruutusehdot

Kurssien peruutusehdot

Lyhytkurssit, workshopit ja intensiivit

 
 
Ilmoittautuminen on sitova.
 
Kurssi maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu palautetaan vähentäen 30 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua.
 
13 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Tällöin kurssimaksusta vähennetään 30 € toimistokulut. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Kurssin keskeytyessä maksua ei palauteta.
 
Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.
 
Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan kurssimaksu kokonaan.
 
 

Opettajankoulutukset, joogalomat ja retriitit

 
 
Ilmoittautuminen on sitova.
 
Varausmaksu on n. 20 % (retriitit n. 50 %) kurssihinnasta, ja maksetaan koulutukseen ilmoittautumisen yhdeydessä. Varausmaksu palautetaan ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Tällöin varausmaksusta vähennetään 50 € toimistokulut. Varausmaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Maksetut kurssimaksut palautetaan vähentäen 50 € toimistokulut, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 30 vuorokautta ennen kurssin alkua.
 
29 vuorokautta ja sen alle ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista kurssimaksu palautetaan jäljellä olevien kokonaisten kurssijaksojen osalta ainoastaan, jos osallistujalla on esittää lääkärintodistus, jossa on osallistumisen estävä syy. Tällöin kurssimaksusta vähennetään 50 € toimistokulut. Kurssimaksun voi kuitenkin siirtää myöhempään vastaavaan kurssiin ilman kuluja.
 
Kurssin luonteesta riippuen kurssille voi hankkia korvaavan osallistujan.
 
Mikäli kurssi tai tapahtuma peruuntuu Shaktasta riippuvista syistä, palautetaan varausmaksu ja kurssimaksut kokonaan.