fbpx

Shaktajoogan kurssit Porvoossa

Shaktajoogan kurssit Porvoossa

Workshop – syväsukellus shaktajoogaan

Workshopissa saat syvempää ymmärrystä shaktajoogan menetelmistä ja harjoitteista. Kurssi alkaa alustuksella, jossa kerrotaan kaikki olennainen kuhunkin aiheeseen liittyen, minkä jälkeen opit laitetaan käytäntöön. Kurssi on erinomainen tapa saada tietoa shaktajoogan harjoitteiden ja menetelmien taustalla vaikuttavista seikoista sekä kokea joogaharjoitus perusteellisessa muodossa.

 

 

 


Ryhti kuntoon -workshop

Lauantaina 19.2.2022 klo 12–15 | Linnunlaulu, Asentajantie 8

Kurssin aiheena on Viyayama-sarja, joka on shaktajoogan tärkein tukisarja: Aktiivinen, seisten tehtävä sarja parantaa tehokkaasti ryhtiä, avaa kehon solmukohtia ja korjaa hiljalleen asentoasi. Viyayama on erinomainen lämmittelymuoto, joka parantaa myös tasapainoa ja lihasvoimaa.

Kurssilla käydään läpi harjoituksen perusasiat ja esimerkiksi sitä, mihin harjoituksen vaikutukset perustuvat: Miksi luuston asento on joogille niin tärkeä? Miten luusto ja pehmytkudokset toimivat eheänä, dynaamisena kokonaisuutena?

Varaa paikkasi kurssille >>
 
 

   


Hengitys haltuun -workshop 

19.3.2022 klo 12–15 | Linnunlaulu, Asentajantie 8

Kurssin aiheena on pranayama eli hengityksen avulla tehtävät joogaharjoitteet. Pranayama on kautta aikojen nähty tärkeimpänä joogan muotona. Jo viiden minuutin tauko hengittämisestä on hengenvaarallista, mikä kertoo siitä, kuinka tärkeä osa hyvinvointiamme hengitys on.
 

  
 

Aurinkotervehdys-workshop

23.4.2021 klo 12–15 | Linnunlaulu, Asentajantie 8
 
Surya namaskara eli aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja tarjoaa myös fyysistä haastetta. Aurinkotervehdyksessä käyt koko systeemisi läpi kahdentoista syklissä samaan tapaan kuin maa kiertää auringon kahdessatoista kuukaudessa. Tämä 12 asanan sarja on yhteenveto koko joogan tieteestä, ja näin Aurinkotervehdys onkin kaikkien joogasarjojemme perusta.⁣ Aurinkotervehdys opettaa soljumaan dynaamisesti asanasarjan läpi. Toistuva 12 asanan sykli on helppo hioa upeaksi joogaharjoitteeksi, ja nautinnollisuudessaan se onkin monien joogien suosikki.⁣ 
 

  
 


Puhtia palleasysteemiin -workshop

21.5.2022 | Linnunlaulu, Asentajantie 8

Kurssin aiheena on eteentaivutussarja ja bandhat. Eteentaivutus on sarja, joka vie joogin aivan uudelle tasolle. Yleensä suosittelemme jonkinlaista joogataustaa ennen tämän sarjan aloittamista, mutta Eteentaivutus ei ole vaarallinen aloittelijallekaan. Eteentaivutuksesta tulee nopeasti todella miellyttävä harjoite, joka muuttaa joogaharjoituksesi perusteellisesti. Moni on siinä käsityksessä, että eteentaivutus avaa nimenomaan alaraajoja, mutta tämän sarjan todelliset, syvemmät vaikutukset ovat paljon merkittävämpiä. Eteentaivutus kehittää joogin terveyden ja harjoituksen kannalta tärkeässä roolissa olevia kehon seinämiä, esimerkiksi palleaa ja lantionpohjaa. Bandha-harjoitteilla puolestaan lisätään palleasysteemin dynaamisuuutta, minkä avulla viet joogaharjoitustasi harppauksin eteenpäin. 

  
 

 

 


Danda flow -workshop

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin | Linnunlaulu, Asentajantie 8

Dandāsanan eli sauvan variaatiot ovat olleet olennainen osa asanaharjoitusta joogan muinaisimmista muodoista lähtien. Danda flow on kokonaisvaltainen lihas- ja runkoharjoitus, joka on rakennettu intialaisen lääketieteen periaatteiden mukaan ja vie samalla elimistöäsi hyvään, tasapainoiseen tilaan.

  
Shaktan joogaopettajakoulutus


Shaktan opettajankoulutus Porvoossa

Alkaa syksyllä 2022 | Linnunlaulu, Asentajantie 8

Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa? Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaikki tämä muiden kanssa? Shaktajoogan opettajankoulutus yhdistää traditionaalisen opetusmetodin nykyaikaiseen joogaopettajakoulutukseen…
 
Lue lisää >>