fbpx

Laura Foon

Laura Foon

Lauran polku kohti joogaa alkoi jo yli 15 vuotta sitten. Hän on opiskellut joogan fyysisiä harjoitusmuotoja ja filosofiaa niin Suomessa kuin Intiassakin, mutta vasta shaktajoogan parissa ovat palaset alkoivat loksahtaa kohdalleen ja kokonaisuus hahmottua.

“Ensimmäinen kokemukseni shaktajoogasta tapahtui oikeastaan vahingossa. Olin Helsinki Joogafestivaleilla menossa kokeilemaan ihan toista tuntia mutta päädyin Shaktan tunnille ja jäin niin sanotusti koukkuun heti. Tuo tunti oli ensimmäisiä todellisia käytännön kokemuksia kehon ja mielen kokonaisuudesta. Syventävät opinnot Shakta Joogakoulussa antoivat vihdoin järkeviä vastauksia kysymyksiin. Jooga ei vaatinutkaan vain sokeaa uskoa, vaan filosofiaa sai itse testata käytännössä omassa kehossaan.”

Laura on saanut syvyyttä myös hierojan ammattiin ja sen opiskeluun kun ymmärrys ihmisestä kokonaisuutena on kasvanut. Laura hoitaa ihmistä kokonaisuutena klassisen hieronnan keinoin. Hän on erikoistunut nivelten toiminnan edistämiseen. Kun nivelten toiminta vapautuu on kehon helpompi löytää oma tasapainonsa.
 
Kolmen lapsen äitinä Lauran arki on täynnä touhua, mutta shaktajooga on tuonut siihenkin kaivattua harmoniaa. Myös oma fyysinen sekä henkinen hyvinvointi siirtyy suoraan perheelle. Lasten kanssa joogaharjoitus on löytänyt uutta iloa ja lempeyttä.

“Kolme lastani – arkeni gurut – ovat upeita käytännön opettajia. Jooga on keino päästää irti äitiyden(kin) suorittamisesta ja todella iloita elämästä, sen kaikissa eri väreissä ja muodoissa. “Suoritusvapaa alue” lukee Shaktan ovessa. Oman kehon kokemuksen kautta tämä periaate on levinnyt muuallekin elämääni!”

Laura järjestää myös ohjelmaa – kuten metsäseikkailuja, hierontahoitoja, ja hoitavia vihdontoja- erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, työyhteisöjen virkistyspäiviin sekä vaikkapa polttareihin. Voit lukea näistä palveluista lisää Mielikin metsän verkkosivuilta.