Mikä Olohuone?

Mikä Olohuone?

Shaktan Olohuone yhdistää hoivan ja hemmottelun oppimiseen ja tiedonjanoon. Olohuone käsittää mielen ja kehon kokonaisuutena, jonka hyvinvointiin Olohuone tuo ulottuvillesi työkaluja monesta eri näkökulmasta.
 
Viikottain Olohuoneesta löytyy erilaisia hierontahoitoja, ayurveda-konsultointia sekä kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvia hoitomuotoja, kuten akupunktiota. Tutustu palveluntarjoajiimme ja katso yhteystiedot täältä.
 

 
Syksyllä 2017 Olohuoneessa starttaavat erilaiset teematapahtumat sekä kuukausittaiset satsangit, jotka tuovat kaikkien ulottuville ainutlaatuista, syvälle pureutuvaa ohjausta joogan ja tantran tieteessä. Olohuoneesta käsin toimii myös suosittu Maailmanpuu-joogapodcast. Tapahtumat, satsangit ja Maailmanpuun avoimien ovien päivät löydät Olohuoneen tapahtumasivulta.
 
Lisäksi Olohuoneessa toimii Shakta Shop, joka etsii, testaa ja tuo saatavillesi laadukkaimmat joogiseen elämäntapaan liittyvät tuotteet.
 
Olohuone on monimuotoinen ja sulavasti muuntuva hyvinvoinnin, tiedon ja jakamisen keskus. Mikäli juuri sinulla on osaamista, jonka jakamiseen koet Olohuoneen voivan olla oikea paikka, otamme mielellämme vastaan ehdotuksesi. Olemme avoimia myös toiveille tarjontamme, satsang-aiheiden tai teemapäivien suhteen.