fbpx

Niina Kuokkanen


 
Niina on harrastanut joogaa vaihtelevalla tahdilla jo nuoresta saakka, mutta pysyvää kiinnostusta siihen ei ollut syntynyt. Niina kuuli shaktajoogasta ensimmäistä kertaa osteopaatiltaan, joka oli nähnyt mainoksen kurssista Oulussa.

– Muutaman tunnin kurssilla rentoutus oli pääosassa ja nautin saadessani pysähtyä ihan kunnolla ja olla vain. Olin silti oikeasti hämmästynyt tuntiessani vaikutusten jatkuvan koko seuraavan viikon ajan. “Vielä sitä ollaan kuule rentoja”, kehoni viestitteli minulle useaan otteeseen. Hartiaseudun jännityskivut eivät myöskään iskeneet päälle sillä viikolla, kuten yleensä.

Niina on käynyt Shaktan opettajankoulutuksen läpi kaksi kertaa ja osallistunut Shakta Joogakoulun järjestämille viikonloppukursseille ja joogaleireille. Hän on myös syventänyt harjoitustaan Shri Kali Ashramissa Intiassa.


- Halusin ymmärtää systeemiä enemmän kuin pintapuolisesti ja saada omaan joogaharjoitukseeni jatkuvuutta ja
syvemmän merkityksen. Tämän todella sainkin, vaikka matka jatkuu tietysti koko ajan. Shaktajoogassa ollaan ikään kuin kaiken elämän äärellä. Kyse on matkasta oman todellisen itsen löytämiseen. Edistystä tuntuu tapahtuvan kuin huomaamatta, ilman suorituspaineita. Säännöllisin väliajoin huomaan yllätyksekseni jonkin asian harjoituksessani menneen yhtäkkiä paljon eteenpäin.

 
Takaisin sivulle: Shakta Joogakoulu – Oulu >>