fbpx

Nuuksion joogaretriitti

Nuuksion joogaretriitti

8. – 10.6.2018 |  Valklammen tupa, Nuuksion kansallispuisto
 
 

Vie itsesi harmoniaan Valklammen rannalla

Shakta Joogakoulun keskikesän joogaretriitti pidetään Nuuksion kansallispuistossa kuvankauniin Valklammen rannalla. Shaktajooga vie rentoutuksen kautta kehosi ja mielesi tasapainoon ja avaa aistisi kesäiselle kansallispuistolle. Harjoituksen tueksi järjestetään retriitissä myös työpaja ayurvedisestä kävelyhieronnasta. Joogakurssi ja hierontatyöpaja eivät vaadi aiempaa kokemusta.
 
Haluamme pitää retriitin osallistujamäärän pienenä. Tämä mahdollistaa intiimiin ja rennon tunnelman. Voit vaikuttaa ennalta aihepiireihin, lähettämällä kysymyksiä ilmoittautumislomakkeella.
 
Asanaharjoitteet, metsä, luonto ja pulahdus lampeen palauttavat olemuksesi harmoniaan.
 
 

Hinta

319 € (Shaktan jäsenille 299 €)
 
 

taina
 

“Viikonlopun jälkeen minulla oli onnellinen, kevyt olo. Tuntui, että elämä soljuu kuin luonnostaan.”
 

– Palautetta kesän 2017 retriitistä

 
 

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 

Mikä Ayurvedinen kävelyhieronta?

Ayurvedinen kävelyhieronta on erittäin tehokas hieronta, joka perustuu ayurvedaan, eli intialaiseen lääketieteeseen. Se on joogan tapainen kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Kävelyhieronta lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Ayurvedisen kävelyhieronnan on myös havaittu valmistavan loistavasti joogatuntiin.
 
Ohjaajat ovat joogan ammattilaisia, jotka ovat saaneet vuosien koulutuksen alan suurimmilta mestareilta paikanpäällä Intiassa. Lue lisää opettajasivultamme.
 
 

 
 

 
 

”Aloittelijanakin pääsin hyvin mukaan, ohjaus oli ymmärtävää ja perusteellista.”

 
 


 

 
 

Missä retriitti järjestetään?

Retriitissä majoitutaan Valklammen huvilassa, josta löytyy kaikki mukavuudet. Lammen rannalla ei ole muita rakennuksia, joten voimme todella nauttia kansallispuiston rauhasta ilman häiriötä. Iltaisimme lämmitämme kuulun rantasaunan, joka voitti aikoinaan jopa presidentti Uhro Kekkosen sydämen puolelleen.
 
Huvilassa on tilava sali takkoineen, moderni keittiö (astianpesukone, liesi keraamisin tasoin, kahvinkeitin, vedenkeitin, sekä normaalit ruoanlaittoastiat, ruokailuastiat ja aterimet), 2 kylpyhuonetta (kummassakin suihku) sekä 4 makuuhuonetta, joissa yhteensä 16 makuupaikkaa (+ avattava vuodesohva salissa 2 hengelle).

 
 

“Elämäni antoisin joogakurssi!”

 
 


 

Mitä hintaan kuuluu?

Hintaan kuuluu kahden yön majoitus 3-4 hengen huoneissa ja kolme lämmintä kasvisateriaa sekä leipä, ghee-voi ja tulsitee.
 
Viikonlopun aikana syvennyt shaktajoogaan ja -kulttuuriin asanaharjoituksen ja luentojen muodossa. Aamut aloitetaan ayurvedisellä kävelyhieronnalla. Hintaan kuuluu myös saunailta rantasaunassa.
 
Hintaan ei kuulu aamupala- ja välipalatarvikkeet ja grillattavat, varaudu siis omilla lempiherkuillasi!
 
Retriitissä toimii yhteisöllisyysperiaate. Jokainen osallistuu tilan järjestelyihin, astioiden siivoamisiin ja on valmis avustamaan saunan lämmittämisessä ja ruoan laitossa tarvittaessa. Yhdessä tekeminen on mukavaa, asiat hoituvat nopeasti ja vaivatta ja jokainen ehtii myös nauttia luonnosta ja joogasta!
 
Tutustu kurssien peruutusehtoihin ja Ensikertalaiselle-sivuumme ennen kurssia, mikäli et ole sitä jo tehnyt.

 
 
 

 
 

Perjantai 8.6.

Klo 16-18 Saapuminen ja majoittuminen huoneisiin
Klo 18-19 Satsang*
Klo 19-20:30 Rentouttava iltajooga
Klo 20:30-21:30 Illallinen
Klo 21:30- Vapaata aikaa saunomiselle, uimiselle ja metsän rauhaan uppoutumiselle

Lauantai 9.6.

Klo 8-9 Mahdollisuus aamusaunaan ja -uintiin
Klo 9-10 Aamiainen
Klo 10-11 Ayurvedinen kävelyhieronta -työpaja
Klo 11-12:15 Joogaharjoitus
Klo 12:15-13 Vapaa-aikaa – rentoutumista
Klo 13-14 Lounas
Klo 14-17 Vapaa-aikaa – mahdollisuus patikointiin
Klo 17-18:30 Joogaharjoitus
Klo 19-20 Ilallinen
Klo 20-21 Iltasauna
Klo 21 Teehetki nuotion ääressä

Sunnuntai 10.6.

Klo 8-9 Mahdollisuus aamusaunaan ja -uintiin
Klo 9-10:30 Aamujooga
Klo 10:30-11:30 Aamiainen
Klo 11:30-12:00 Aamusatsang
Klo 12 Huoneiden palautus ja lähtö

 
 
* Satsang on ryhmätapaaminen, ja sanskritin kielestä karkeasti käännettynä tarkoittaa kokoontumista yhteisen totuuden kokemiseksi. Satsungissa voidaan keskustella eri aiheista tai pysyä yhdessä aihepiirissä. Keskustelua voi johtaa esimerkiksi opettaja tai guru, mutta usein keskustelu on vapaavuoroinen ja kaikki osallistujat voivat ottaa siihen osaa esittämällä kysymyksiään tai ajatuksiaan.