Shaktan opettajankoulutus Porvoossa

Shaktan joogaopettajakoulutus Porvoossa

Shaktan joogaopettajakoulutus Porvoossa – kokonaista joogaa etsiville

Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa? Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaikki tämä muiden kanssa?

Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria. Joogiksi kutsutaan ihmistä, joka on työskennellyt määrätietoisesti itsensä kanssa – ja löytänyt vastauksia. Jooga ei koskaan anna sinulle kenenkään muun ideaa siitä, mitä sinun tulisi olla.

Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus

Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa? Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaikki tämä muiden kanssa?

Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria. Joogiksi kutsutaan ihmistä, joka on työskennellyt määrätietoisesti itsensä kanssa – ja löytänyt vastauksia. Jooga ei koskaan anna sinulle kenenkään muun ideaa siitä, mitä sinun tulisi olla.

Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus. Kurssilla sukelletaan joogaperinteen tuhatvuotiseen ymmärrykseen ihmisestä, kehosta, maailmasta ja onnellisuudesta. Kurssilla edetään ymmärrettävästi ja ilman kiirettä. Opettajankoulutuksestamme on valmistunut lukuisia loistavia opettajia, jotka erottuvat edukseen joogan kirjavalla kentällä aina Lapista Etelä-Suomeen.

Joogaopettajat Miska Käppi ja Otto Kronqvist vievät ryhmän läpi saman tien, jonka heidän opettajansa Ācārya Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha on jakanut heidän kanssaan.

Koulutuksen tarjoamat pätevyydet

Koulutuksen voi suorittaa minimissään 50 tunnin mittaisena, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös laajempiin opintokokonaisuuksiin. Ensimmäistä kertaa opettajankoulutukseen osallistuville koulutuksen hintaan sisältyy rajattomat joogatunnit Shakta Onlinessa.

• Traditionaalisen joogan opettaja (min. 50 tuntia lähiopetusta)
Hinta: 1800 €

• Traditionaalisen joogan opettaja 200h (min. 48 tuntia lähiopetusta + 152h valinnaisia opintoja)
Hinta 1800 €

• Traditionaalisen joogan edistynyt opettaja (min. 96h lähiopetusta, kesto kaksi lukukautta),
Hinta: 2700 € (1800 € + 900 €)

Opettajankoulutuksen hinta ensimmäisen lukukauden osalta on 1800 €. Koulutukseen sisältyy lähiopetuksen lisäksi tukevia opintoja, eli rajaton pääsy joogatunneille, satsangeihin, kerhoihin ja muihin tapaamisiin. Mikäli opiskelija saa lähiopetuksen lisäksi täyteen 152 tuntia tukevia opintoja, hän on oikeutettu 200h sertifikaattiin. Tukevien opintojen suoritusajalle ei ole aikarajaa, mutta pääsy niihin on maksutonta vain lähiopetuskauden ajan. Tukeviin opintoihin on mahdollista osallistua lähiopetusjaksojen jälkeen hankkimalla sarja- tai kuukausikortin joogatunneille.

Mitä opettajankoulutus sisältää?

Opettajankoulutus antaa sinulle perusteelliset tiedot seuraavista aiheista:

Millaiset valmiudet kurssi antaa?

Kurssin suoritettuasi omaat kattavat tiedot joogasta, osaat rakentaa joogatunnin ja ohjata sen itsevarmasti ja vakuuttavasti.

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.

Aikataulut ja kurssin hinta

Opetus sisältää 48 tuntia lähiopetusta joogatuntiohjausharjoituksineen. Tämän lisäksi tärkeä osa koulutusta on joogaharjoitus ohjattuna tai ominpäin. Opetusjaksot sijoittuvat viikonlopuille (la 10–13 & 14–17, su 10–16.15).

1. jakso 
Jooga ja tantra länsimaissa ja oppimisen haasteet

2. jakso 
Shakta-perinne & monismi

3. jakso 
Joogan raajat

4. jakso 
Opetustilanne, joogan pedagogiikka

Shaktan opettajankoulutus ei vaadi minkäänlaista joogataustaa. Opettajankoulutus on avoin kaikille, jotka haluavat oppia joogasta ennakkoluulottomasti. Osallistujia kannustettaan säännölliseen shaktajoogan harjoitukseen.

Koulutus antaa valmiudet opettaa shaktajoogaa ja viedä opintoja pitkälle kurssin jälkeenkin.

Hinta: 1800 €

Opettajankoulutus maksetaan kahdessa erässä (paikanvarausmaksu 300 €, 1. erä 1500 €). Jos koet, että shaktajooga on sinun polkusi, mutta maksuerät tuottavat haasteita, ota yhteyttä niin neuvotellaan muunlaisesta maksujärjestelystä. Kertaajille tarjoamme 50% alennuksen koulutuksen hinnasta.

Yrityksille alv 24 % lisätään hintaan.

Ensimmäistä kertaa opettajankoulutukseen osallistuville koulutukseen hintaan sisältyy rajattomat joogatunnit Shakta Onlinessa koko koulutuksen ajan.

Opettajankoulutukseen osallistuneiden kokemuksia

Kurssilla käytettävä kirjallisuus

Kurssin aikana viittaamme lukuisiin teoksiin, mutta emme vaadi osallistujilta kirjallisuuden omaksumista. Monet ovat kuitenkin saaneet valtavasti etua omatoimisesta opiskelusta kirjallisuuden parissa. Seuraavat kirjat ovat erityisen hyödyllisiä opettajankoulutuksemme kannalta.

Joogaperinteen keskeisimpiä teemoja on tietoisuuskeskeisen filosofian omaksuminen. Useimmille nykyihmisille se on helpoimmin omaksuttavissa aikalaistemme teoksista. Bernardo Kastrup on aikamme johtava tietoisuuskeskeinen filosofi. Niille opiskelijoille, joilla on tieteellistä taustaa, suosittelemme teosta “The Idea of the World”. Samat tiedot löytyvät helpommin omaksuttavammassa muodossa teoksesta “Why Materialism is Baloney?”.

Kurssimme vie sinut syvälle Shakta- ja tantraperinteiden filosofiaan, mistä kumpuaa valtaosa nykyään tehtävistä joogaharjoitteista. Shakti & Shakta on erinomainen yleisteos, joka avaa sinulle useimmat keskeiset kurssilla käytettävät käsitteet.

Jooga on kulkenut läpi valtavien mullistusten olemassaolonsa aikana. Tästä listamme ainoasta suomenkielisestä teoksesta saat eheän kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea joogan historiaan liittyy.

Kaikki traditionaaliset joogaperinteen käsikirjat on kirjoitettu mytologisella erityiskielellä, jonka hallitseminen on joogaopettajan tärkeimpiä taitoja. Oman perinnelinjamme mestari Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha selittää tässä haastavassa, mutta palkitsevassa teoksessa veedisen mytologisen kielen perusteet.

Lisätietoja

jooga@shakta.fi
Miska Käppi puh. 0408334786