fbpx

Shakta Joogakoulu – Oulu


Shakta Joogakoulu – Oulu

 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Nykypäivänä palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös muiden joogamuotojen harjoittajille. Lämpimästi tervetuloa!
 

Ajankohtaista

 
Hei!
 
Shaktajoogan kaikki lähitunnit Oulussa ovat tauolla koronatilanteen ajan eli toistaiseksi. Voit edelleen tukea terveyttäsi joogaamalla kotoa käsin. Tässä kaksi vaihtoehtoa:
 
1. VAKITUNNIT SKYPESSÄ
 
Jos olet jo käynyt vakitunneilla, voit ladata skypen ja ilmoittautua tunnille normaalisti. Skypetunnit ovat ke 10 – 11 ja su 18 – 19.30. 10 – 15min ennen tuntia lähetän sinulle whatsapissa linkin, jota klikkaamalla pääset tunnille. Minulle voi soitella tai viestitellä, jos jokin mietityttää! 🙂
 
HUOM. sunnuntain 7.6. tunti siirtyy tiistaille 9.6. klo 18 – 19.30.
 
2. SHAKTA ONLINE
 
Shakta Joogakoulu eli Helsingissä sijaitseva Shaktajoogan “pääpaikka” tarjoaa nyt kaikki tuntinsa verkossa sekä suorina lähetyksinä että tallenteina Shakta Online -palvelussa. Pääset tekemään vaikka kaikkia shaktajoogan sarjoja ja voit valita myös pidempiä versioita jo tutuksi tulleesta tasapainottavasta sarjasta. Joogaminen Shakta onlinessa vaatii vain maksun ja sisäänkirjautumisen. Joogatunti ilmestyy näkyviin automaattisesti. Kokeilin jo, tykkäsin! 🙂
 
Pääset Shakta Onlineen tästä.
 
LEIMAKORTIT, KESKEN JÄÄNYT INTROJAKSO YM.
 
-Leimakorttisi on edelleen voimassa, kun palaamme tauolta saliin. Voit käyttää leimakorttia myös skypetunneilla.
 
-Mikäli kävit juuri ennen koronataukoa introtunnin ja kahden viikon ilmaisjaksosi jäi kesken, voit käyttää sen joko salissa tilanteen normalisoiduttua tai skypetunneillani.
 
-Skypetunnit ovat ke 10 – 11 ja su 18 – 19.30. Lähetän linkin 10 – 15min aiemmin. HUOM. sunnuntain 7.6. tunti siirtyy tiistaille 9.6. klo 18 – 19.30.
 
 
HINNAT JA MAKSUT
 
-Skypetunnin hinta on 9 € / kerta. Maksu hoituu tilisiirtona. Voit maksaa useamman tunnin kerralla jälkeenpäin, joka kerta ei tarvitse siirrellä 🙂
 
-Maksu skypetunnista leimakortilla: 2 “leimaa” per joogatunti. Voit merkata leimat ruksilla ja laittaa kortista minulle kuvan.
 
-Shakta Online on Helsingin Shakta Joogakoulun palvelu. Maksut sinne hoituvat heidän sivujensa kautta erikseen.
 
 
OHJAUSPALAUTE, PUOLIN JA TOISIN
 
-Olen käytettävissä joogatunnin jälkeen, jos on mitään kysyttävää. Voidaan soitella tai ottaa vaikka kahdenkeskinen videoyhteys. 🙂
 
-Mielelläni kuulen myös palautetta ja kokemuksia skypetunneista!
 
 
KEVÄÄN SATSANGIT
 
Toukokuun satsang kokeillaan pitää etänä! Tiedotan lisää whatsapp -ryhmässämme lähempänä ajankohtaa. Ajankohta pe 29.5. klo 18-20. Vapaaehtoinen pääsymaksu; summa omavalintainen.
 
 
Mikäli herää kysyttävää mistä tahansa, ota ihmeessä yhteyttä! Ikävä teitä tulee – on mukavaa kuulla teistä, vaikka ois tikustakin asiaa. 😀
 
 
*******************************************************
 
Tänä aikana terveyden ylläpitäminen on erityisesti pinnalla. Hyvä hengitys on kaiken a ja o! Tässä pari vinkkiäni teille:
 
 
-Päivä on kiva aloittaa esimerkiksi näin: 1. Käsien pyörittelyt taakse ja sivuille; rauhallisesti liikkeelle, aamua kun eletään. 2. Hyvältä tuntuva määrä (5-25) dan -hyppyjä tai sen variaatiota. Laatu korvaa määrän! 3. Viisi syklihengitystä seisaaltaan, joko tavalliseen tapaan tai 1:2 (uloshengitys puolet pidempi). Kädet seuraavat hengitystä.
 
-Päivän aikana voi käydä shava asanassa rentoutumassa. Hermosto rauhoittuu, mieli tyyntyy. 😊☀
 
*******************************************************
 
 
Halauksia, aurinkoisia ajatuksia ja jaksamista tähän aikaan! ☀
 
Terveisin,
 
Niina
 
 

Yhteistyössä: Pajalla ja Kunto1
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaa Niina Kuokkanen. Hän on valmistunut Shaktan opettajankoulutuksesta ja saanut lisäksi 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Shri Kali Ahsramista.
 
niina@shakta.fi, p. 040 7387 587
 
Järjestämme myös yksityistilaisuuksia esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!
 
Ayurvedinen kävelyhieronta ja yksityistunnit
 
Mullista käsityksesi joogasta: Maailmanpuu podcast
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.