fbpx

Shakta Joogakoulu – Oulu


Shakta Joogakoulu – Oulu

 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Nykypäivänä palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös muiden joogamuotojen harjoittajille. Lämpimästi tervetuloa!
 
Joogatunteja pidetään Oulussa kahdella salilla, jotka sijaitsevat Kaijonharjussa (Kaitoväylä 22, 1. kerros) ja keskustassa (Kansankatu 47, KuntoYkkösen Peilisali).
 
 

 

 
Ilmoittaudu viimeistään joogatuntia edeltävänä päivänä. Näin tiedämme ilmoittaa, jos tunti on jo varattu täyteen tai ei toteudukaan vähäisen ilmoittautujamäärän takia.
 
Peruutukset vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Arvostamme ilmoitustasi!
Peruutukset ja ilmoittautumiset suoraan opettajalle, jonka tunnille olet menossa.
 

Ohjelma

 

Keskusta


Yhteydenotot Niinalle (niina@shakta.fi).
 
Syyskauden startti su 1.9., viimeinen vakitunti su 8.12.2019.
Syyslomalla (vko 43) ei tunteja.
Aikataulumuutosten varalta on kätevää liittyä Keskustan tunneilla kävijöiden Whatsapp -ryhmään ja/tai seurata Facebook -sivuamme.
 
VAKITUNNIT
Ke 10 – 11.00 Tasapainottava
Su 18 – 19.30 Ryhdikäs + Tasapainottava
 
Su 9.11. isänpäivänä: isät ilmaiseksi kokeilemaan illan tunnille 18 – 19.30
 
INTROTUNNIT
Su 20.10. klo 16.00 – 17.30
Su 17.11. klo 16.00 – 17.30
 
Kansankadun salin ulko-ovi on lukossa KuntoYkkösen toimiston ollessa kiinni; sisään pääset soittamalla Niinalle. Saavuthan paikalle ajoissa. Kiitos!
 
 

Kaijonharju


Yhteydenotot Joelille (joel@shakta.fi) tai Lauralotalle (lauralotta@shakta.fi).
 
VAKITUNNIT
 
Ti 19.15 – 20.45 Tasapainottava
 
 

Mitä tarvitsen mukaan tunnille?

Tunneille tarvitset mukaan vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä sekä pitkän huivin. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä jos tarvitset mattoa tai huivia lainaan.
 

Miten aloittaa?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta. Introtarjous 29 euroa.
 

Hinnasto

Yksi leima = 30 min joogaa
 
8 leimaa 45 € (40 € aleryhmät)
20 leimaa 90 € (80 € aleryhmät)
50 leimaa 175 € (160 € aleryhmät)
 
Kertamaksu 7 € / 30 min
 
Rajaton 110 € sisältää kaikki kuukauden joogatunnit (100 € aleryhmät)
 
Introtunti 29 €
Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Aleryhmään kuuluvat opiskelijat, siviilipalvelus- ja varusmiehet, työttömät sekä eläkeläiset.
 
Leimakortin, introtunnin tai kertamaksun voit maksaa kortilla paikan päällä ennen tunnin alkua. Meillä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit. Smartum -maksukorttia käyttävät asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella.
 
 

 

 
 
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaavat Niina Kuokkanen, Lauralotta Muurinen ja Joel Nyberg. Joel on valmistunut Shaktan opettajankoulutuksesta ja Niina ja Lauralotta ovat opettajankoulutuksen lisäksi saaneet 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Shri Kali Ahsramista. Saat heidät kiinni sähköpostitse tai puhelimitse:
 
niina@shakta.fi, p. 040 7387 587
lauralotta@shakta.fi, p. 044 986 4713
joel@shakta.fi, p. 040 742 3223
 
Järjestämme myös yksityistilaisuuksia esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!
 
Ayurvedinen kävelyhieronta ja yksityistunnit
 
Mullista käsityksesi joogasta: Maailmanpuu podcast
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.