fbpx

Shakta Joogakoulu – Oulu


Shakta Joogakoulu – Oulu

 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Nykypäivänä palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös muiden joogamuotojen harjoittajille. Lämpimästi tervetuloa!
 
AJANKOHTAISTA
 
Lämpimästi tervetuloa! ☀
 
VAKITUNNIT
KE klo 10 – 11
TO 16.30 – 18
 
Poikkeuksista aikatauluun ilmoitetaan täällä ja Whatsapp -ryhmässämme.
 
INTROTUNNIT
LA 6.11. klo 14 – 16
 
OSOITE
Syksyllä 2021 tunnit pidetään osoitteessa Kansankatu 47 (Kunto1, peilisali).
 
KÄYTÄNNÖN ASIAA
Ota mukaan oma joogamatto ja huivi sekä rennot, kiristämättömät vaatteet. Saavuthan paikalle n. 5-10 minuuttia ennen tuntia. Maksut voi hoitaa ennen tuntia paikan päällä kortilla tai käteisellä; meillä käyvät myös Smartum, Edenred ja ePassi.
 

Ilmoittauduthan vakitunneille viimeistään joogatuntia edeltävänä päivänä – aamutunnille mielellään klo 19 mennessä – ja introtunnille viimeistään 3 vrk aiemmin. Peruutukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. (Peruuttamattomasta kerrasta veloitetaan yksi leima sarjakortista tai 7 €).
 
Saat minuun yhteyden sähköpostitse, viestitse tai puhelimitse.
 

 

 

Miten aloittaa?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta. Introtarjous 29 euroa.
 

Hinnasto

Yksi leima = 30 min joogaa
 
8 leimaa 47 € (42 € aleryhmät)
20 leimaa 95 € (85 € aleryhmät)
50 leimaa 185 € (170 € aleryhmät)
 
Kertamaksu 7 € / 30 min
 
Introtunti 29 €
Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Aleryhmään kuuluvat opiskelijat, siviilipalvelus- ja varusmiehet, työttömät sekä eläkeläiset.
 
Leimakortin, introtunnin tai kertamaksun voit maksaa kortilla paikan päällä ennen tunnin alkua. Meillä käyvät myös Edenred, ePassi sekä Smartum-liikuntasetelit. Smartum -maksukorttia käyttävät asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella.
 
 

 
Tilauksesta:
Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan kurssi 6h + 5h 145 € / hlö (vähintään 4 hlöä) + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut
Shaktajoogatunti esim. yrityksen virkistypäivään 179€ / 1,5h tai 189 € / 2h + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut.
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaa Niina Kuokkanen. Hän on valmistunut Shaktan opettajankoulutuksesta ja saanut lisäksi 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Shri Kali Ahsramista.
 
niina@shakta.fi, p. 040 7387 587
 
Järjestämme myös yksityistilaisuuksia esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!
 
Ayurvedinen kävelyhieronta ja yksityistunnit
 
Mullista käsityksesi joogasta: Maailmanpuu podcast
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.