fbpx

Shakta Joogakoulu – Oulu


Shakta Joogakoulu – Oulu

 
Kevään aloitus on ke 13.1. Joogaamme toistaiseksi etänä; seuraan koronatilannetta. Jos etäily on uutta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen niina@shakta.fi. Annan kattavat ohjeet ja autan muutenkin mielelläni!
 
UUTTA Etäilyn aikana keskiviikon aamutunnilla tehdään myös pranayama -harjoitus. Voit osallistua tunnille normaalisti klo 10-11 tai jäädä vielä pranayama -harjoitukseen.
 
Introtunteja järjestetään heti, kun pääsemme saliin. Jos sinua kiinnostaa osallistua introtunnille, laita viestiä! Ilmoitan sitten heti, kun tiedän seuraavan introtunnin ajankohdan.
 
Tuntien maksut hoituvat etäilyn aikana tilisiirrolla.
Saat minuun yhteyden sähköpostitse, viestitse tai puhelimitse.
 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Nykypäivänä palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös muiden joogamuotojen harjoittajille. Lämpimästi tervetuloa!
 
 
VAKITUNNIT
Ke 10.00 – 11.00
Su 18.00 – 19.30
 
Poikkeuksista aikatauluun ilmoitetaan täällä ja Whatsapp -ryhmässämme.
Tunteja ei ole su 7.3., ke 10.3., eikä su 4.4. Hiihtolomaviikon sunnuntaina 14.3. pidetään tunti.
 
Kevään viimeinen vakitunti pidetään ke 16.6.
 
OSOITE
Pajalla, Kauppurienkatu 31A
 
KÄYTÄNNÖN ASIAA
Ota mukaan oma joogamatto ja huivi sekä rennot, kiristämättömät vaatteet. Saavuthan paikalle 5-15 minuuttia ennen tuntia. Ulkona on ovikello, jossa lukee KokoKeho. Tilassa ei ole pukuhuoneita, mutta tilavassa wc:ssä mahtuu hyvin vaihtamaan vaatteita tarvittaessa. Maksut voi hoitaa ennen tuntia paikan päällä kortilla tai käteisellä; Smartumit käyvät myös.
 

Ilmoittauduthan vakitunneille viimeistään joogatuntia edeltävänä päivänä (aamutunnille klo 19 mennessä) ja introtunnille viimeistään 3 vrk aiemmin. Peruutukset vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua Kiitos!
 
 
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
 

 
 

Miten aloittaa?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta. Introtarjous 29 euroa.
 

Hinnasto

Yksi leima = 30 min joogaa
 
8 leimaa 47 € (42 € aleryhmät)
20 leimaa 95 € (85 € aleryhmät)
50 leimaa 185 € (170 € aleryhmät)
 
Kertamaksu 7 € / 30 min
 
Introtunti 29 €
Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Aleryhmään kuuluvat opiskelijat, siviilipalvelus- ja varusmiehet, työttömät sekä eläkeläiset.
 
Leimakortin, introtunnin tai kertamaksun voit maksaa kortilla paikan päällä ennen tunnin alkua. Meillä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit. Smartum -maksukorttia käyttävät asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella.
 
 

 
Tilauksesta:
Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan kurssi 6h + 5h 145 € / hlö (vähintään 4 hlöä) + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut
Shaktajoogatunti esim. yrityksen virkistypäivään 179€ / 1,5h tai 189 € / 2h + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut.
 
Yhteistyössä: Pajalla
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaa Niina Kuokkanen. Hän on valmistunut Shaktan opettajankoulutuksesta ja saanut lisäksi 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Shri Kali Ahsramista.
 
niina@shakta.fi, p. 040 7387 587
 
Järjestämme myös yksityistilaisuuksia esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!
 
Ayurvedinen kävelyhieronta ja yksityistunnit
 
Mullista käsityksesi joogasta: Maailmanpuu podcast
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.