Oulu

Oulu

Shakta joogakoulu

Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista

 
  • Vakitunnit syksyllä ke 10-11.15 ja to 16.45-18.15
  • Tarjouksena ensimmäinen kokeilukerta ilmaiseksi!
 
Tunnit ovat tarjolla salissa ja etänä (Skype/Zoom).  Jos haluaisit osallistua tunneille etänä, mutta sinua mietityttää jokin asia siihen liittyen, olethan yhteyksissä alla olevalla lomakkeella.
 
Yhteyttä voi ottaa pienellä kynnyksellä 🙂
 
 

Aikataulu

KE klo 10-11.15

Tridosha tasapainottava sarja + Pranayama

TO 16.45-18.15

Vaihtuva sarja

 Poikkeuksista aikatauluun ilmoitetaan Shakta Joogakoulu – Oulun Whatsapp-ryhmässä. Voit pyytää ohjaajaa lisäämään sinut ryhmään. 
 
 

Voit tulla joogatunneillemme kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Voit lunastaa joogakortin paikan päällä joogasalilla.

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

Maksuvälineinä käyvät luotto- tai pankkikortti, käteinen, tilisiirto, Smartum, ePassi, Edenred. Liikuntaedulla voit maksaa kun etsit sovelluksesta meidät ja maksat haluamasi tuotteen hinnan. Tuotteen voit lunastaa sähköpostitse tai paikan päällä kuittia vastaan.

Käytännön asiaa

Ota mukaan oma joogamatto ja huivi sekä rennot, kiristämättömät vaatteet. Saavuthan paikalle n. 5-10 minuuttia ennen tuntia. Maksut voi hoitaa ennen tuntia paikan päällä kortilla tai käteisellä; meillä käyvät myös Smartum, Edenred ja ePassi. 

Ilmoittauduthan vakitunneille viimeistään joogatuntia edeltävänä päivänä – aamutunnille mielellään klo 19 mennessä – ja introtunnille viimeistään 3 vrk aiemmin. Peruutukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. (Peruuttamattomasta kerrasta veloitetaan yksi leima sarjakortista tai 7 €).

Saat Niinaan yhteyden alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse, viestitse tai puhelimitse.

Tilauksesta

Shaktajoogan ja ayurvedisen paineluhieronnan kurssi 6h + 5h 145 € / hlö (vähintään 4 hlöä) + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut

Shaktajoogatunti esim. yrityksen virkistyspäivään 179€ / 1,5h tai 189 € / 2h + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut.

Järjestämme myös yksityistilaisuuksia esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin. Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä, ilmoittaudu tunneille tai pyydä tarjous

Miten aloittaa?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta. Introtarjous 29 euroa.

Hinnasto

Yksi leima = 30 min joogaa
 
8 leimaa 48 € (43 € aleryhmät)
20 leimaa 96 € (86 € aleryhmät)
50 leimaa 187 € (171 € aleryhmät)
 
Kertamaksu 7 € / 30 min
 
Introtunti 29 €
Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Aleryhmään kuuluvat opiskelijat, siviilipalvelus- ja varusmiehet, työttömät sekä eläkeläiset.
 
Leimakortin, introtunnin tai kertamaksun voit maksaa kortilla paikan päällä ennen tunnin alkua. Meillä käyvät myös Edenred, ePassi sekä Smartum-liikuntasetelit. Smartum -maksukorttia käyttävät asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella.

Niina Joogakoulu Oulu

Opettajat

Opetuksesta vastaa Niina Kuokkanen. Hän on valmistunut Shaktan opettajankoulutuksesta ja saanut lisäksi 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Bhagavan Shri Shanmukhan oppilaana.

niina@shakta.fi, p. 040 7387 587

Ostoskori