Oulu

Oulu

Shakta joogakoulu

Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista

 • Keskiviikon tunti on nyt hiukan pidempi ja sisältää pranayama-harjoituksen. Voit ilmoittautua myös tunnin mittaiseen harjoitukseen, jos aikataulusi sitä vaatii. Tunnin hinta pysyy samana.
 • 2.-3.7. on Shaktajoogan ja ayurvedisen paineluhieronnan viikonloppukurssi. Ilmoittaudu viimeistään 15.6. Lue lisää täältä
 • Syksyn tunnit starttaavat to 18.8.
  Syyslomalla (vko 43) ei ole tunteja. 
   
  -Vakitunnit syksyllä ke 10-11.15 ja to 16.45-18.15  (Huom. torstain tunnin muuttunut kellonaika!) 
   
  -Introtunnit (1,5h) la 20.8. klo 14.15 ja ke 31.8. klo 18 osoitteessa Kansankatu 47 (Kunto1)
    

Huom. Tunnit ovat tarjolla salissa ja etänä (Skype/Zoom).  Jos haluaisit osallistua tunneille etänä, mutta sinua mietityttää jokin asia siihen liittyen, olethan yhteyksissä alla olevalla lomakkeella.

Aikataulu

KE klo 10 – 11.15

Tridosha tasapainottava sarja + Pranayama

TO 16.30 – 18.00

Vaihtuva sarja

                   Kesäjoogaa! ☀
Nallikarissa ma 4.7. klo 14-16 ja 
ma 25.7. klo 14-16 
Ainolan puistossa su 10.7. klo 10-12 ja su 31.7. 10-12. 
Kertamaksu 10e (käteinen/tilisiirto ennen tuntia). Huom. Nallikarissa tehtävä harjoitus eroaa huomattavasti totutusta. Lämmin suositus kokeilla molempia! Minimiosallistujamäärä 5. Ilmoittautumiset otan ilolla vastaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä. Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille. Säävaraus; viestitellään tarvittaessa ennen tuntia whatsapp-ryhmässä. Tervetuloa! 😊☀
 

 

Poikkeuksista aikatauluun ilmoitetaan täällä ja Whatsapp -ryhmässämme.

INTROTUNNIT

Introtunnit (1,5h) la 20.8. klo 14.15 ja ke 31.8. klo 18 osoitteessa Kansankatu 47 (Kunto1)

Käytännön asiaa

Ota mukaan oma joogamatto ja huivi sekä rennot, kiristämättömät vaatteet. Saavuthan paikalle n. 5-10 minuuttia ennen tuntia. Maksut voi hoitaa ennen tuntia paikan päällä kortilla tai käteisellä; meillä käyvät myös Smartum, Edenred ja ePassi. 

Ilmoittauduthan vakitunneille viimeistään joogatuntia edeltävänä päivänä – aamutunnille mielellään klo 19 mennessä – ja introtunnille viimeistään 3 vrk aiemmin. Peruutukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. (Peruuttamattomasta kerrasta veloitetaan yksi leima sarjakortista tai 7 €).

Saat Niinaan yhteyden alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse, viestitse tai puhelimitse.

Tilauksesta

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan kurssi 6h + 5h 145 € / hlö (vähintään 4 hlöä) + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut

Shaktajoogatunti esim. yrityksen virkistypäivään 179€ / 1,5h tai 189 € / 2h + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut.

Järjestämme myös yksityistilaisuuksia esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin. Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä, ilmoittaudu tunneille tai pyydä tarjous

Miten aloittaa?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta. Introtarjous 29 euroa.

Hinnasto

Yksi leima = 30 min joogaa
 
8 leimaa 48 € (43 € aleryhmät)
20 leimaa 96 € (86 € aleryhmät)
50 leimaa 187 € (171 € aleryhmät)
 
Kertamaksu 7 € / 30 min
 
Introtunti 29 €
Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Aleryhmään kuuluvat opiskelijat, siviilipalvelus- ja varusmiehet, työttömät sekä eläkeläiset.
 
Leimakortin, introtunnin tai kertamaksun voit maksaa kortilla paikan päällä ennen tunnin alkua. Meillä käyvät myös Edenred, ePassi sekä Smartum-liikuntasetelit. Smartum -maksukorttia käyttävät asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella.

Niina Joogakoulu Oulu

Opettajat

Opetuksesta vastaa Niina Kuokkanen. Hän on valmistunut Shaktan opettajankoulutuksesta ja saanut lisäksi 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Bhagavan Shri Shanmukhan oppilaana.

niina@shakta.fi, p. 040 7387 587

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website