fbpx

Shakta Joogakoulu – Oulu


Shakta Joogakoulu – Oulu

 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Nykypäivänä palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös muiden joogamuotojen harjoittajille. Lämpimästi tervetuloa!
 

Ajankohtaista

Kevään tunnit alkavat ke 15.1.2020 ja jatkuvat kesäkuun alkupuolelle saakka. Vakituiset viikkotunnit pidetään osoitteessa Kansankatu 47 (KuntoYkkösen Peilisali). Tunteja pidetään myös parin korttelin päässä Pajalla os. Kauppurienkatu 31 A. Ks. ohjelma alla.
 
 

 
Ilmoittaudu viimeistään joogatuntia edeltävänä päivänä. Näin tiedämme ilmoittaa, jos tunti on jo varattu täyteen tai ei toteudukaan vähäisen ilmoittautujamäärän takia.
 
Peruutukset vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Arvostamme ilmoitustasi!
Peruutukset ja ilmoittautumiset suoraan opettajalle, jonka tunnille olet menossa.
 

Ohjelma

 
VAKITUNNIT
Ke klo 10.00 – 11.00 Tri-dosha tasapainottava
Su klo 18.00 – 19.30 Viyayama + tridosha tai pitkä tridosha. Välillä voidaan pitää myös vaihtuvia muita sarjoja.
 
INTROTUNNIT (Pajalla, Kauppurienkatu 31A)
Pe 24.4. ja pe 29.5 klo 16.15-17.45
Maalis-, huhti-, ja toukokuun introtuntien jälkeen pidetään shaktasatsang, jonne on vapaa pääsy.
 
SATSANGIT pe 24.4. ja pe 29.5 (Pajalla) klo 18 – 20. Vapaa pääsy.
Satsangissa kokoonnutaan keskustelun äärelle. Kunkin kerran teema ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.
 
ERIKOISTUNNIT Shaktajoogan sarjoja, joita ei ole tarjolla vakitunneilla, tai pidempiä versioita vakitunneilla tehtävistä sarjoista. Tunteja pidetään kiinnostuksen mukaan ja niistä tiedotetaan erikseen.
 
POIKKEUSAIKATAULUT
Ei tunteja: su 12.4. (pääsiäispäivä). Muista poikkeuksista lukujärjestyksessä ilmoitetaan erikseen.
 
 
Aikataulumuutosten varalta on kätevää liittyä Keskustan tunneilla kävijöiden Whatsapp -ryhmään ja/tai seurata Facebook -sivuamme.
Kansankadun salin ulko-ovi on lukossa KuntoYkkösen toimiston ollessa kiinni; sisään pääset soittamalla Niinalle. Saavuthan paikalle ajoissa. Kiitos!
 
 

Mitä tarvitsen mukaan tunnille?

Tunneille tarvitset mukaan vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä sekä pitkän huivin. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä jos tarvitset mattoa tai huivia lainaan.
 

Miten aloittaa?

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunnilla kuulet kaiken oleellisen Shaktajoogan menetelmästä ja saat edellytykset saada parhaat hyödyt joogaharjoituksestasi. Tunnin jälkeen voit osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta. Introtarjous 29 euroa.
 

Hinnasto

Yksi leima = 30 min joogaa
 
8 leimaa 47 € (42 € aleryhmät)
20 leimaa 95 € (85 € aleryhmät)
50 leimaa 185 € (170 € aleryhmät)
 
Kertamaksu 7 € / 30 min
 
Introtunti 29 €
Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Aleryhmään kuuluvat opiskelijat, siviilipalvelus- ja varusmiehet, työttömät sekä eläkeläiset.
 
Leimakortin, introtunnin tai kertamaksun voit maksaa kortilla paikan päällä ennen tunnin alkua. Meillä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit. Smartum -maksukorttia käyttävät asiakkaat voivat maksaa ostoksensa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella.
 
 

 
Tilauksesta:
Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan kurssi 6h + 5h 145 € / hlö (vähintään 4 hlöä) + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut
Shaktajoogatunti esim. yrityksen virkistypäivään 179€ / 1,5h tai 189 € / 2h + mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut.
 
Yhteistyössä: Pajalla ja Kunto1
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaa Niina Kuokkanen. Hän on valmistunut Shaktan opettajankoulutuksesta ja saanut lisäksi 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Shri Kali Ahsramista.
 
niina@shakta.fi, p. 040 7387 587
 
Järjestämme myös yksityistilaisuuksia esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!
 
Ayurvedinen kävelyhieronta ja yksityistunnit
 
Mullista käsityksesi joogasta: Maailmanpuu podcast
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.