fbpx

Shaktajoogan peruskurssi Porvoossa

Shaktajoogan peruskurssi Porvoossa

6.9.2020 klo 11–14 | Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8
 
Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.
Peruskurssilla kuulet kaiken olennaisen Shaktan joogamenetelmästä ja pääset tekemään tasapainottavan joogaharjoituksen. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat avainsanoja koko kurssin ajan. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen. Pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. Joogatunti jättää rentoutuneen ja kirkkaan olon, joka pysyy vielä pitkän aikaa tunnin jälkeenkin.

Ajankohta: Sunnuntaina 6.9.2020 klo 11–14
Paikka: Open Yoga Porvoo, Asentajantie 8, Porvoo
Hinta: 39 €. Kurssin voi maksaa myös liikuntaseteleillä, ePassilla yms. mobiilisovelluksilla.
Ilmoittaudu kurssille >>

Kurssin opettajana toimii Suvi Hanste. Varauksissa ja kysymyksissä voit olla yhteydessä Suviin: kurssit@shakta.fi, p. 040 152 7531.

Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Joogamaton saat tarvittaessa lainaan paikan päällä. Voit myös tutustua Ensikertalaiselle-sivuumme.

Tutustu myös viikkotuntien tarjontaan Porvoossa!
 

Millaista shaktajooga on?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi. Videomme vie sinut Shaktajoogan tunnelmiin: