fbpx

Prami Advertising -joogatunnit

Prami Advertising -joogatunnit

Tervetuloa joogaamaan Shaktalle! Prami Advertising tarjoaa työntekijöilleen vapaavalintaiset joogatunnit Kalasatamassa sijaitsevalla joogasalillamme, joka sijaitsee aivan metroaseman vieressä, osoitteessa Työpajankatu 10 C, 4. kerros. Salin tarkempi sijainti löytyy Yhteystiedot-sivulta.
 
 

Mitä on shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha, mutta Suomessa uusi joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
Allaoleva video vie sinut shaktajoogan tunnelmiin!
 
 

 
 

Miten aloittaa?

Jos olet jo käynyt introtunnilla voit ilmoittautua mille tahansa tunneistamme.
 
 

Pitääkö tunneille ilmoittautua?

Katso itsellesi sopiva joogatunti ja ilmoittaudu vaivatta järjestelmämme kautta. Näin voit varmistaa sen, että mahdut mukaan tunnille. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on saapumisohjeet viikonlopputunneille sekä niille tunneille, jotka alkavat ennen aamuyhdeksää tai iltaviiden jälkeen.
 

 

Mitä tarvitsen mukaan tunnille?

Ota mukaan mukavat vaatteet jotka eivät kiristä. Joogatuntimme eivät ole hikijumppaa, joten voit tuoda myös pitkähihaisen paidan mukanasi. Jalkineita et tarvitse ja kengät voitkin ottaa pois heti tiloihimme astuessasi. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, voit lainata maton meiltä tunnin ajaksi. Lisätietoa löytyy Ensikertalaiselle-sivultamme.
 
 
Lämpimästi tervetuloa!