fbpx

Shakta Joogakoulun toimintaa Pajalla

Shakta Joogakoulun toimintaa Pajalla

Yhteistyössä: Paja, Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu. https://www.pajalla.fi
 
 

Ayurvedinen kävelyhieronta

Ilahduta läheisesi tai itsesi Shaktan asiantuntijan tekemällä ayurvedisella kävelyhieronnalla!
 
Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Se on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Hieronta kuuluu olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin. Hieronta tehdään kevyesti jalalla painelemalla ja se muun muassa lievittää kipuja sekä stimuloi lymfaattista järjestelmää.
 
Hierontahetken kesto on noin 45 minuuttia ja hinta 49 €.
 
Hieroja on Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen. Hän on käynyt Shakta Joogakoulun opettajakoulutuksen ja syventänyt oppejaan säännöllisesti lyhytkursseilla ja Shaktan joogamatkoilla Helsingissä, Latviassa ja Intian Haridwarissa.
Tuo mukanasi kevyet vaatteet. On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ennen hierontaa. Tämäkään ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron – tyhjällä vatsalla sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia.
 
Varaa aika: niina@shakta.fi / 040 7387 587
 
Lue lisää hieronnasta Shaktan blogista
 
 

Yksityistunnit

Yksityistunti on tilaisuutesi saada juuri sinulle, ystävillesi tai vaikkapa työporukallesi räätälöity joogatunti! Yksityistunnin sisältö sovitaan etukäteen, ja siihen voi asanaharjoituksen lisäksi sisältyä esimerkiksi lyhyt tietopaketti tietystä shaktajoogaan liittyvästä aiheesta. Joogatunti voidaan rakentaa juuri sinun tilannettasi varten esimerkiksi tilanteeseen, jossa toivutaan sairaudesta tai onnettomuudesta.
 
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 
 
Shaktajoogan ja Ayurvedisen kävelyhieronnan kurssi Pajalla 12. – 13.10.2019
 
 
www.shakta.fi/Oulu / niina@shakta.fi / 040 7387587 / @ShaktaOulu