Shakta joogakoulun toimintaa pajalla

Yhteistyössä: Paja, Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu. https://www.pajalla.fi

Ayurvedinen kävelyhieronta

Ilahduta läheisesi tai itsesi Shaktan asiantuntijan tekemällä ayurvedisella kävelyhieronnalla!
 
Ayurvedinen kävelyhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Se on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Hieronta kuuluu olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin. Hieronta tehdään kevyesti jalalla painelemalla ja se muun muassa lievittää kipuja sekä stimuloi lymfaattista järjestelmää.
 
Hierontahetken kesto on noin 45 minuuttia ja hinta 49 €.
 
Hieroja on Shaktajoogaopettaja Niina Kuokkanen. Hän on käynyt Shakta Joogakoulun opettajakoulutuksen ja syventänyt oppejaan säännöllisesti lyhytkursseilla ja Shaktan joogamatkoilla Helsingissä, Latviassa ja Intian Haridwarissa. Hän on myös saanut 200 Hrs Yoga Alliance® Yoga Teacher -sertifikaatin Shri Kali Ahsramista.
 
Tuo mukanasi kevyet vaatteet. On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ennen hierontaa. Tämäkään ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron – tyhjällä vatsalla sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia.
 
Varaa aika: niina@shakta.fi / 040 7387 587
 
Lue lisää hieronnasta Shaktan blogista

Yksityistunnit

Yksityistunti on tilaisuutesi saada juuri sinulle, ystävillesi tai vaikkapa työporukallesi räätälöity joogatunti! Yksityistunnin sisältö sovitaan etukäteen, ja siihen voi asanaharjoituksen lisäksi sisältyä esimerkiksi lyhyt tietopaketti tietystä shaktajoogaan liittyvästä aiheesta. Joogatunti voidaan rakentaa juuri sinun tilannettasi varten esimerkiksi tilanteeseen, jossa toivutaan sairaudesta tai onnettomuudesta.
 
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 
 
www.shakta.fi/Oulu / niina@shakta.fi / 040 7387587 / @ShaktaOulu

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website