Shakta Online: Tunnit

shakta online joogakoulu netissa

Joogatuntien tallennekirjasto

Online-joogatunnit

Tervetuloa Online-joogatunneille!  
Joogatuntia varten tarvitset kevyet vaatteet sekä joogamaton. On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron – tyhjällä vatsalla, sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia. Anna myös itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun.

videot

Kysymyksiä Online-joogasta

Videoiden alussa on hiukan tyhjää. Voit kuitenkin valita videon kappalevalitsimella “Joogatunnin alku”, ja pääset suoraan tunnin alkuun kätevästi.

Varaa rauhallinen hetki, jolloin voit varmasti tehdä koko joogatunnin. Sitoudu tekemään koko joogatunti – vain kokonainen joogatunti antaa sinulle toivomasi hyödyt. Sulje ääntä pitävät laitteet, ja varmista että kukaan ei kaipaa sinua joogatunnin ajan.

Ainoa riski syntyy jos teet joogaa saman nauhoitteen kanssa viikosta toiseen. Silloin yksittäisen joogatunnin ominaispiirteet alkavat korostua, vaikuttaen harjoitukseesi negatiivisesti. Pidämme huolen, että näin ei käy sinun kohdallasi ja päivitämme tämän sivun joogatunteja uusiin versioihin säännöllisesti.