Shakta Online: Tunnit

Joogatuntien tallennekirjasto

Online-joogatunnit

Tervetuloa Online-joogatunneille!  
Joogatuntia varten tarvitset kevyet vaatteet sekä joogamaton. On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron – tyhjällä vatsalla, sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia. Anna myös itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun.

videot

Kysymyksiä Online-joogasta

Videoiden alussa on hiukan tyhjää. Voit kuitenkin valita videon kappalevalitsimella “Joogatunnin alku”, ja pääset suoraan tunnin alkuun kätevästi.

Varaa rauhallinen hetki, jolloin voit varmasti tehdä koko joogatunnin. Sitoudu tekemään koko joogatunti – vain kokonainen joogatunti antaa sinulle toivomasi hyödyt. Sulje ääntä pitävät laitteet, ja varmista että kukaan ei kaipaa sinua joogatunnin ajan.

Ainoa riski syntyy jos teet joogaa saman nauhoitteen kanssa viikosta toiseen. Silloin yksittäisen joogatunnin ominaispiirteet alkavat korostua, vaikuttaen harjoitukseesi negatiivisesti. Pidämme huolen, että näin ei käy sinun kohdallasi ja päivitämme tämän sivun joogatunteja uusiin versioihin säännöllisesti.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.