Shakta Online

Online joogatunnit

Joogaa viikkoaikataulun
mukaan tallenteina

Tämä on vanha Shakta Online, joka on käytössäsi niin pitkään kuin tunnuksesi ovat voimassa. Uuden Online-palvelumme löydät ylävalikon “Shakta Online”-linkistä.

Tallennekirjasto

Koko tuntitarjontamme tallenteina
silloin kun sinulle parhaiten sopii

Tallennekirjasto sisältää 10 viikottain vaihtuvaa joogatuntia, joiden avulla voit rakentaa itsellesi täydellisen joogaharjoituksen niin aikataulujen kuin harjoituksen sisällönkin kannalta. Tallennekirjasto sopii vasta-alkajille, mutta se on erityisen hyödyllinen kokeneemmille shaktajoogeille. Tallennekirjastoon sisältyy myös pääsy Shaktasatsangien tallenteisiin.

Tarvitset vain puhelimen, tabletin tai tietokoneen ja voit liittyä mukaan tunnille.

Syvällisiä keskusteluja joogasta

Satsang tarkoittaa vapaamuotoista keskustelua joogaan liittyvästä aiheesta. Joogakoulumme satsangit ovat kuuluisia siitä, että aiheisiin mennään todella syvälle, ja Satsang-tallennekirjastossa katsottavissa on Asanan syvin olemus -kurssi sekä 7 satsangia , joissa käsitellään laajasti joogan eri osa-alueita.

Kursseja ja tietoiskuja shaktajoogasta

Kurssikirjastostamme löydät laajempia joogaa käsitteleviä kursseja, kuten Mantran tiede ja Asanan syvin olemus -kurssit.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.