fbpx

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi Pajalla 12.-13.10.2019

 

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi Pajalla 12.-13.10.2019

 
Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.
 
Ayurvedinen kävelyhieronta on olennainen osa shaktajoogaa. Saatat kuulla siitä puhuttavan myös nimellä shaktahieronta. Se on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka ottaa huomioon kehon rakenteen ja käy hellästi läpi koko systeemisi. Hieronta tehdään kevyesti jalalla painelemalla ja se muun muassa lievittää kipuja sekä stimuloi lymfaattista järjestelmää.
 
Ayurvedinen kävelyhieronta on arvokas taito, jonka opit viikonloppukurssin aikana. Hieronta myös valmistaa kehon joogaharjoitusta varten. Tuo mukanasi mukavat kiristämättömät vaatteet, joogamatto ja pitkä huivi. Mattoja ja huiveja löytyy myös paikan päältä. On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ennen hierontaa ja joogaharjoitusta. Tämäkään ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron – tyhjällä vatsalla sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia.
 
Voit tulla puolisosi tai ystäväsi kanssa tai itseksesi; hierottava löytyy kyllä paikan päältäkin. Lämpimästi tervetuloa!
 
 
 

 
Ajankohta
12. – 13.10.2019
 
Paikka
Paja, Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
 
Aikataulu
La 14 – 20
Su 10 – 15
 
Hinta
140 € / hlö
240 € / 2 hlöä (Ilmoittautumiset samaan viestiin, yksi maksu)
 
Ilmoittautuminen: niina@shakta.fi
Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiviestin, jossa on maksuohjeet. Varmistat paikkasi kurssilla maksamalla osallistumismaksun. Maksimiosallistujamäärä on 8 hlöä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään neljä.
 
 
 
Blogiteksti hieronnasta
Lue lisää shaktajoogasta
 
 
Shakta Joogakoulu – Oulu
Joogatunneille voit ilmoittautua netissä www.shakta.fi/Oulu
 
 
www.shakta.fi/Oulu / niina@shakta.fi / 040 7387587 / @ShaktaOulu