fbpx

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi Pajalla 15.-16.2.2020

 

Shaktajoogan ja ayurvedisen kävelyhieronnan viikonloppukurssi Pajalla 15.-16.2.2020

 
Shaktajooga on perinteinen joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Siinä olennaista on suoritusvapaus, rentoutuminen ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille.
 
Ayurvedinen kävelyhieronta on olennainen osa shaktajoogaa. Se on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka saa elimistön itseään korjaavat mekanismit käynnistymään. Kyse on puristuksesta; kehon voimakkaimmat lihakset sijaitsevat jaloissa ja puristusvaikutus saadaan aikaan hellästi jaloilla painelemalla. Kävelyhieronta mm. lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää.
 
Ayurvedinen kävelyhieronta on arvokas taito, josta voit nauttia koko loppuelämäsi ajan. Se tukee upeasti joogaharjoitusta, mutta toisinaan se voi tuoda joogan hyödyt sellaisellekin ihmiselle, joka välttää joogamattoja viimeiseen asti.
 
Kurssille voit tulla puolisosi/ystäväsi kanssa taikka itseksesi; hierottava löytyy kyllä paikan päältäkin. Lämpimästi tervetuloa!
 
 
 

 
AIKA
La 15.2. klo 14-20
Su 16.2. klo 10-15
 
PAIKKA
Paja, Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
 
HINTA
145€ / hlö
260€ / 2 hlöä*
*Ilmoittautumiset samaan sähköpostiin. Ilmoitathan molempien osallistujien yhteystiedot.
 
ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset sähköpostitse 3.2.2020 mennessä osoitteeseen niina@shakta.fi. Saat sähköpostiin maksu- ja lisätiedot. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on 4-8 hlöä.
 
TIEDUSTELUT
Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse: niina@shakta.fi/040 7387 587
Voit myös halutessasi tiedustella aikoja Shaktan asiantuntijan tekemään kävelyhierontaan. Hierontahetken kesto on 45 min ja hinta 49€.
 
 
 
Blogiteksti hieronnasta
Lue lisää shaktajoogasta
 
 
Shakta Joogakoulu – Oulu
Joogatunneille voit ilmoittautua netissä www.shakta.fi/Oulu
 
 
www.shakta.fi/Oulu / niina@shakta.fi / 040 7387587 / @ShaktaOulu