fbpx

Shaktan jäsenyys

Shaktan jäsenyys

Tee joogaharjoituksestasi kokonainen – Liity Shaktan jäseneksi!

Shaktan jäsenenä saat mahdollisuuden syventää joogan tuntemustasi myös asanaharjoituksen ulkopuolelle esimerkiksi opinto- ja lukupiirien muodossa. Shaktan koulutusten ytimessä on ei-dualistinen maailmankuva, joka avaa omaksujansa silmät muinaisten kulttuurien mytologiaan ja tapaan nähdä maailma. Shaktan jäsentoiminnassa tutustutaan näihin ei-dualistisen tieteen erilaisiin ilmentymiin ja joogaan liittyviin aihepiireihin laaja-alaisesti.

Jäsenyys on tarkoitettu säännöllisen shaktajoogaharjoituksen tueksi ja joogaopintojen syventämiseksi. Jäsenyyteen ei sisälly tavallisia joogatunteja, vaan jäseneksi voit liittyä edulliseen hintaan sarja- tai Rajaton-kortin tai Online-joogatuntien lisäksi.

Jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden omaehtoiseen, vapaamuotoiseen yhdessä opiskeluun ja tutkimiseen. Tule mukaan ideoimaan ja kerro toiveistasi rohkeasti! Joogassa yhdessä opiskelu on usein satsang-muotoista, eli kokoonnutaan keskusteluun yhteisen aiheen ympärille ja syvennytään yhdessä sovittuun aihepiiriin – opiskelu ei siis ole opettajajohtoista.

Tarkoitus on, että jäsenyyden piirissä on todella mahdollisuus syventää joogaopintoja ja saada siihen myös tukea ja ohjausta. Yksi tärkeä tekijä joogaopintojen syventämisessä on avartaa joogan tuntemustaan laajasti sen eri osa-alueille: niinpä mukana on asana- ja pranayama- ja bandhaharjoituksen lisäksi myös ayurvedinen kävelyhieronta, puja, joogakirjallisuus, sanskrit-opinnot ja yhteiset satsangit – kokonainen jooga.

Jäsenten opintopiirit ja satsangit järjestetään Zoomin välityksellä; kävelyhieronnat ja workshopit paikan päällä Helsingin Shakta Joogakoululla Kalasatamassa.

Shaktan jäsenenä saat myös vaihtuvia tuote- ja kurssialennuksia, voit säilyttää joogamattoasi salilla, pääset käyttämään Shaktan Jäsensivujen aineistoja (mm. materiaalipankki) sekä liittymään jäsenten omaan Facebook-ryhmään ja tietenkin osallistumaan kaikkiin jäsenten tapahtumiin.

JÄSENMAKSUT
199 € / vuosi
119 € / 6 kk
29 € / kk
Shaktajoogin kokonaispaketti: 145 € / kk (Rajaton-kortti + Jäsenyys jatkuvana)

Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun verkkokaupassamme tai paikan päällä joogasalilla.

Jos sinulla on kysyttävää tai pohdiskelet, voisiko Shaktan jäsenyys olla juuri sinulle se seuraava askel joogapolullasi, ole yhteydessä jooga@shakta.fi tai tule juttelemaan joogaopettajalle salilla. Shaktajoogien yhteisö vie opiskelusi uudelle tasolle – tervetuloa mukaan!

SEURAAVAT JÄSENTAPAHTUMAT:
To 29.4.2021 Joogakirjallisuuden lukupiiri: Divine Initiation klo 20.00 Zoomissa
Ti 11.5.2021 Sanskrit-opintokerho klo 20.00 Zoomissa
La 22.5.2021 Jäsenpäivä Shakta joogakoululla Helsingissä klo 9.30–20
19.5.2021 Teemasatsang: “Raamattu mytologisena tekstinä viisausperinteen näkökulmasta” klo 20 Zoomissa
XX.5.2021 Jäsenten kuukausisatsang Zoomissa
Ti 8.6.2021 Sanskrit-opintokerho klo 19.30 Zoomissa

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta >>