fbpx

Shaktan opintopiiri

Shaktan opintopiiri

 
 
 

Tule mukaan tutkimaan joogaa pintaa syvemmältä 

Shaktan opintopiirissä saat mahdollisuuden syventää joogan tuntemustasi myös asanaharjoituksen ulkopuolelle esimerkiksi lukupiirien ja satsangien muodossa. Shaktan koulutusten ytimessä on ei-dualistinen maailmankuva, joka avaa omaksujansa silmät muinaisten kulttuurien mytologiaan ja tapaan nähdä maailma. Shaktan opintopiirissä tutustutaan näihin ei-dualistisen tieteen erilaisiin ilmentymiin ja joogaan liittyviin aihepiireihin laaja-alaisesti.

 

Opintopiiri on tarkoitettu säännöllisen shaktajoogaharjoituksen tueksi ja joogaopintojen syventämiseksi. Opintopiiri tarjoaa mahdollisuuden omaehtoiseen, vapaamuotoiseen yhdessä opiskeluun ja tutkimiseen. Tule mukaan ideoimaan ja kerro toiveistasi rohkeasti! Joogassa yhdessä opiskelu on usein satsang-muotoista, eli kokoonnutaan keskusteluun yhteisen aiheen ympärille ja syvennytään yhdessä sovittuun aihepiiriin – opiskelu ei siis ole opettajajohtoista.

 

 

 

Shaktan opintopiirin kokoontumiset, lukupiirit, satsangit ym. järjestetään Zoomin välityksellä, ja oma Facebook-ryhmä on opintopiirin foorumi vapaata keskustelua, ideointia ja visiointia, kokoontumisten suunnittelua sekä aikatauluista ja käytännön asioista sopimista varten.

Jos sinulla on kysyttävää tai pohdiskelet, voisiko Shaktan opintopiiri olla juuri sinulle se seuraava askel joogapolullasi, ole yhteydessä jooga@shakta.fi tai tule juttelemaan joogaopettajalle salilla. Shaktajoogien yhteisö vie opiskelusi uudelle tasolle – tervetuloa mukaan!