fbpx

Shaktajoogan opettajien syyskokoontuminen

Shaktajoogan opettajien syyskokoontuminen

Shaktajoogan opettajien syyskokoontuminen

14. – 15.9.2019 klo 10 – 13 & 14 – 17 |  Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A, 4. kerros
 
 
Joogatunteja, satsangeja, uutta tietoa, yhdessä hengailua ja paljon muuta!
 
Shaktajoogan opettajien kokoontuminen pidetään tänä vuonna syyskuun puolessavälissä. Opettajien kokoontuminen on avoin ainoastaan Shaktan opettajankoulutuksen läpikäyneille henkilöille. Kokoontumisen tarkoitus on tuoda yhteen Suomen kaikki shaktajoogan opettajat tutustumaan toisiinsa. Samalla voimme synkronoida opetuksemme ja oppia uusia taitoja.
 
Tämän kertaisen kokoontumisen teema on asana. Käymme kokoontumisen aikana läpi kaikki shaktasysteemiin kuuluvat joogatunnit, jotta voit päivittää tietosi ajantasalle niin, että opettamasi jooga on linjassa kaikkien muidenkin opettajien tuntien kanssa. Käymme läpi myös harvemmin tehtyjä harjoitteita. Muiden opettajien palaute on paras tapa viedä ohjaustaan eteenpäin, ja viikonlopun aikana onkin mahdollista päästä myös ohjaamaan joogaa.
 
Kokoontumisen satsangien sisältöön voi vaikuttaa ja toiveita käsiteltävistä aiheista otetaan vastaan elokuuhun saakka.
 
Syyskokoontuminen on avoin kaikille Shaktan opettajankoulutuksesta valmistuneille. Olethan meihin yhteydessä, mikäli tarvitset yöpaikkaa viikonlopun ajaksi.
 
Sunnuntaina 15.9. Shakta täyttää 5 vuotta! Luvassa myös synttäriyllätys.
 
 

Ajankohta

La & su 14. – 15.9.2019, klo 10 – 13 & 14 – 17
 
Lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna on mahdollista päästä harjoittelemaan ohjaamista ja joogailemaan, jos osallistujat näin haluavat.
 

Viikonlopun hinta

289 €