Talviauringon tervehdys Rovaniemellä ja Oulussa

Aurinko on joogan keskeisimmän harjoituksen ylistyksen kohde ja joogafilosofian tärkeimpiä käsitteitä. Vuoden lyhyin päivä, talvipäivänseisaus on ollut vuoden tärkeimpiä päiviä kaikissa maailman aurinkokeskeisissä kulttuureissa.

Mitä joogafilosofia oikein tarkoittaa sanalla ”aurinko”, jos sillä ei viitata samannimiseen taivaankappaleeseen? Mitä talvipäivänseisaus ja joulunaika tarkoittavat joogille? Miten tämä liittyy aurinkotervehdykseen ja vuoden lyhyimpään päivään?

Tervehdimme talviaurinkoa tiistaina 20.12. Rovaniemellä ja keskiviikkona 21.12. Oulussa. Illan ohjelmassa on noin tunnin mittainen luento, jonka jälkeen teemme perusteellisen Aurinkotervehdys-harjoituksen.

Kurssin pitää joogaopettaja Otto Kronqvist.

Talviauringon tervehdys Rovaniemellä

Ajankohta: 20.12. klo 17.30-20

Paikka: Shakta Joogakoulu – Rovaniemi, Kansankatu 3 A 9

Hinta: 39 € (käteinen, pankki- tai luottokortti, liikuntaedut)

Talviauringon tervehdys Oulussa

Ajankohta: 21.12. klo 17.30-20

Paikka: Kulttuuritalo Valve, Tanssisali 1

Hinta: 39 € (käteinen, pankki- tai luottokortti, liikuntaedut)

shakta kuvio rgb nelio

Shakta Joogakoulu

Shakta on joogakoulu, joka näkee joogan kokonaisvaltaisena tieteenä ja tuo sen helposti kaikkien saataville.

Jaa postaus

Tapahtumat

Talviauringon tervehdys Rovaniemellä ja Oulussa

Aurinko on joogan keskeisimmän harjoituksen ylistyksen kohde ja joogafilosofian tärkeimpiä käsitteitä. Vuoden lyhyin päivä, talvipäivänseisaus on ollut vuoden tärkeimpiä päiviä kaikissa maailman aurinkokeskeisissä kulttuureissa. Mitä

Lue lisää
Tapahtumat

Shaktan opettajankoulutus

Opettajankoulutukset alkavat syksyn aikana Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus. Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa. Joogakurssi ei myöskään tee kenestäkään mestaria.

Lue lisää