Miska Käppi: Traditionaalisen tantran lauantai

Miska Käppi: Traditionaalisen tantran lauantai

Oletko valmis sukeltamaan traditionaalisen tantran maailmaan syvemmälle kuin koskaan aiemmin? Liity mukaan kun tutkimme Miska Käpin johdolla kenties maailman rikkainta esoteeristä perinnettä autenttisia lähteitä hyödyntäen. Tantrasta yli vuosikymmenen verran luennoinut Miska Käppi vietti viime talven gurunsa seurassa Aasiassa ja jakaa kuusituntisella kurssilla traditionaalisen tantran perustan, sekä opintojensa tärkeimmät teemat ja uusimmat oivallukset.

Hinta 145 €
Kolme 2h (Yht. 6h) kokonaisuutta traditionaalisesta tantrasta

Etkö pääse paikalle? Kurssille voi osallistua myös etänä. Ilmoita etäosallistumisestasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!

Kurssi ja opettaja

Kurssin opetuksesta vastaa Miska Käppi. Miska on tuonut shaktajoogan Suomeen vuonna 2012 ja on viime aikoina opettanut Thaimaassa shaktajoogan perinnelinjan mestarin Bhagavan Shri Shanmukha Ananta Nathan rinnalla. Kurssilla perehdytään tantrisen perinteen salaisuuksiin ja tietoon, joka on historiallisesti siirtynyt vain perinnelinjojen sisäpiirissä. Se on vankka tuki joogaharjoituksellesi ja elmänfilosofiallesi.

Osa 1: Tantran ymmärtäminen
Alotamme päivän selkeyttämällä ajatuksemme traditionaalisesta tantrasta. Läpi käydään tantran merkittäviä tekstejä. Pyrkimyksenä on käytännön oivallusten saaminen, jotka ovat hyödynnettävissä nykyihmisen elämässä.

Osa 2: Pranan tieteen mysteeri
Ota harppaus kohti pranan syvempää ymmärtämistä. Tiesitkö, että tantran symboliikkaa yantroineen on avain myös perinnelääketieteen ymmärtämiseen? Kurssilla avataan hienovaraisen elimistö  ja sen matematiikka tarkemmin kuin koskaan ennen.

Osa 3: Seksuaalisuuden rooli tantrassa
Mikä on seksuaalisuuden merkitys traditionaalisessa tantrassa? Päivän päättävässä osassa vastataan tähän kysymykseen. Kaiken keskiössä on kundalini, kundaliinirituaali ja niiden soveltaminen omassa parisuhteessasi.

Tietoa

30.9.2023 klo 10 – 17
Kolme 2h sarjaa, joiden välissä 30 min tauot.
10 – 12, 12:30 – 14:30 & 15 – 17

Shakta Joogakoulu
Työpajankatu 10 A 4. kerros
00580 Helsinki
Saat ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa.

Tantratietoutta keskustelevaan tyyliin. Autenttinen traditionaalinen tantra ei sisällä seksuaalisuuden ylikorostamista tai mitään muutakaan epäilyttävää. Kurssiin ei kuulu joogaharjoitusta mutta siellä käsitellään joitakin jooga- ja tantraharjoitteita.

Kurssille ilmoittautumimen on sitova. Voit peruuttaa osallistumisesi ilman kuluja 14vrk ennen kurssia eli viimeistään 16.9.2023 klo 10.

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.