Tarina

Tarinamme

Shakta Joogakoulu sai alkunsa yli vuosikymmenen tutkimusmatkasta joogan alkulähteille. Intialainen Shakta-perinne on onnistunut säilyttämään kokonaisen joogan tieteen, jonka tarjoamme joogatunneillamme ilman muutoksia.

Oletko ensikertalainen shaktajoogan parissa? Tule kokeilemaan joogaa Introtunnille upeisiin tiloihimme Helsinkiin!

Nykyään joogaharjoitus perustuu tyypillisesti tietyn opettajan persoonaan sekä näkemykseen joogasta. Shakta Joogakoulussa sinun ei tarvitse valita opettajaa vaan voit luottaa, että aina saapuessasi joogatunnille, saat nauttia autenttisen joogasysteemin lempeydestä. Joogakoulun perustajat MiskaJuliana ja Otto ovat koulutettuja paikan päällä Intiassa tradition suurimpien mestareiden ohjauksessa.

Traditionaalinen joogamenetelmä

Joogakoulun perustajien opettajista tärkein on Ācārya Bhagavan Shri Shanmukha. Hän on viimeisiä eläviä Kaula-tradition mestareita jopa Intiassa. Kaula on shaktaperinteen ylistetyimpia koulukuntia, jonka nimi tulee sanskritin sanasta kula. Se viittaa kokonaiseen tai itsenäiseen yksikköön. Bhagavan on guru, opettaja, joka hallitsee joukon tantrisia traditioita. Intiassa sana tantra tarkoittaa vedisen tieteen syvää hallintaa ja sen elämistä, eikä sitä yhdistetä seksuaalisuuteen, kuten länsimaissa on tapana.

Bhagavanin välittämä shaktajooga hoitaa ihmistä hienovaraisesti muun muassa kehon liikkeiden (Asana) ja hengityksen (Pranayama) avulla. Joogatunneilla saavutat asanoissa vaivattomuuden ja tyyneyden. Moni yhdistää nykyään joogan jumppaan tai venyttelyyn, mutta tunneillamme tulet huomaamaan, kuinka jooga on paljon enemmän.

Ulkoisesti asanat näyttävät tutulta kenelle tahansa joogan harrastajalle, mutta sisäiset prosessit erottavat traditionaalisen joogan moderneista sisaruksistaan. Shaktajooga ei edellytä lainkaan aikaisempaa joogakokemusta.

Shakta Joogakoulu Helsinki

Shakta Joogakoulu

Shakta Joogakoulu on elävä esimerkki siitä, kuinka ymmärtämällä harjoituksensa voi saavuttaa paljon enemmän kuin suorittamisella, riuhtomisella ja repimisellä. Jotkut ovat aluksi epäluuloisia; kuinka ilman hikeä, kipua ja kyyneleitä voi oikeasti saavuttaa yhtään mitään? Asiakkaidemme kokemukset ja yritysasiakkaillemme suunnatun hyvinvointikyselyn vastaukset kertovat, että shaktajoogassa tuloksia voi saavuttaa nopeastikin. Asiakkaamme ovat myös huomanneet, että shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.

Helsinkiin perustamamme joogakoulu on ensimmäinen Shakta-tradition joogakoulu Pohjois-Euroopassa. Joogakoulumme opettajat ovat jooga-ammattilaisia, jotka ymmärtävät joogan takana olevan traditionaalisen tieteen, sekä myös modernin käsityksen ihmiskehosta.

Tule käymään!

Joogasalimme sijaitsee osoitteessa:
Työpajankatu 10 A
00580 HELSINKI

Ostoskori

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutetaan kolmessa erässä, joista ensimmäinen on 200 € suuruinen varausmaksu. Varaus astuu voimaan vasta kun varausmaksu on suoritettu.

Toinen lasku (500 €) saapuu sinulle huhtikuussa. Eräpäivä 1.5.2023
Kolmannen ja viimeisen laskun eräpäivä on 7.6.

Leirin peruutus on maksuton 1.5.2023 asti, mikä tarkoittaa, että varausmaksu palautetaan sinulle täysimääräisenä takaisin.

Matkaan sovelletaan Suomen yleisiä matkapakettiehtoja, jotka kuuluvat seuraavasti.

Peruutuksesta peritään:
a) toimistokulut 80 € kun matka peruutetaan viimeistään 45 pv ennen matkan alkamista.
b) varausmaksu kun peruutus on myöhemmin kuin 45 pv ennen matkaa mutta viimeistään 21 vrk ennen.
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista.
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista.
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.