fbpx

Shaktan 2-vuotissynttärit

Shaktan 2-vuotissynttärit

Shaktan 2-vuotissynttärit

15.9.2016 klo 18 -> |  Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 C, 4. kerros
 

Kaksi vuotta sitten Pohjois-Euroopan ensimmäinen Shakta-tradition joogakoulu avasi ovensa Helsingissä. Aikomus ei ollut vain lisätä Helsingin joogakoulujen määrää yhdellä vaan olla osa uutta virtausta, joka vie joogaa kohti juuriaan myös lännessä. Jooga jatkaa myös tulevina vuosina kehityskulkuaan ja mukautumista uusiin trendeihin, mutta myös länsi kaipaa yhä enemmän keitaita, jotka tutkivat ja jakavat joogaa traditionaalisesta näkökulmasta. Shakta on yksi näistä paikoista.
 
Lue koko blogaus taipaleestamme >>

 

 
Tervetuloa juhlistamaan 2-vuotiasta Shakta Joogakoulua! Vietämme synttäreitä joogailemalla kahdessa salissa, syömällä kakkua ja nauttimalla hyvästä seurasta. Tiedossa on myös kierros upouusissa tiloissame.
 
Pidämme samaan aikaan introtunnin, joka on räätälöity erityisesti ensikertalaisille, ja – kokeneemmille shaktajoogeille – kahden tunnin mittaisen juhlajoogan. Molemmat tunnit ovat maksuttomia.
 
Voit tulla vaikkapa kaverin kanssa ja jakautua molempiin saleihimme! Itsesi ja/tai kavereidesi ilmoittautuminen tapahtuu ajanvarausjärjestelmämme kautta ja osallistujat jaetaan kahteen saliin paikan päällä.
 
Jos et pääse joogatunnille, voit tulla kahdeksan jälkeen nauttimaan seurasta ja syömään kakkua. Joogatunnin jälkeisiin karkeloihin voit ilmoitautua sähköpostitse (jooga@shakta.fi).
 
Synttäreiden kunniaksi jaamme kaikille osallistujille 10 € arvoisen setelin, jonka voit käyttää kurssin tai leimakortin ostamiseen. Mukaan annetaan myös kuponki, jolla saat 15% alennuksen tuotteista!