Shakta Joogakoulu – Turku

Shakta Joogakoulu Turku

 
Suoritusvapaa shaktajooga on saanut Turussa lämpimän vastaanoton ja Turun oma Shakta Joogakoulu on avattu 2.1.2019!
 
Uusi osoitteemme on Läntinen Pitkäkatu 21-23 B, Turku (parkkitalo Louhen sisäänkäyntiä vastapäätä).
 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Lämpimästi tervetuloa tunneille!
 
Järjestämme kokouspäiviä yrityksille ja ryhmille sekä syntymäpäiviä, polttareita ja muita juhlia. Tilaisuuden kesto ja sisältö on sovittavissa. Meiltä voit tilata myös yksityistunnin itsellesi tai ryhmällesi. Kysy lisää turku@shakta.fi.
 
Mikä olisikaan parempi ajatus kuin rentouttava joogatunti kokouksen päätteeksi? Tai syntymäpäiväsankarille aineeton lahja, josta kaikki voivat nauttia?
 
 

 
 

 
 

Ohjelma

Tuntivalikoimassa Turussa jo tutuiksi tulleiden Tasapainottavan, Viyayaman ja Pranayaman lisäksi 2.1. alkaen myös Aurinkotervehdys ja DandaFlow, sekä 1.3. alkaen Eteentaivutus.
 
Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme.
 
Tunneille tarvitset mukaan vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.
 
Seuraathan meitä myös Facebookissa Shakta Joogakoulu Turku – tiedotamme siellä ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja tarjouksia!
 

Aikataulu ja hinnasto

Tuntikalenterin ja varaustiedot löydät ajanvarauskalenteristamme.
 

Introtunti 29 €

Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 
Kertamaksu 6 € / 30 min
1 h joogatunti: 12 €
1,5 h joogatunti: 18 €
2 h joogatunti: 24 €
 

Rajaton (kaikki joogatunnit) 119 € / kk

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla. Rajaton-kortti on voimassa kalenterikuukauden kerrallaan. 
 

8 leiman sarjakortti 44 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille ja työttömille: 40 €
Voimassaoloaika: 2 kk
 

20 leiman sarjakortti 89 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille ja työttömille: 80 €
Voimassaoloaika: 4 kk
 

50 leiman sarjakortti 189 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille ja työttömille: 179 €
Voimassaoloaika: 8 kk
 

Shaktahieronta 49 €

Voit tulla shaktahieronnan asiantuntijan hierottavaksi ennen tuntia. Paikkoja avaava ja hellivä shaktahieronta on loistava tapa valmistautua joogatuntiin.
 
 

Vuokraushinnasto

Mattovuokra 2€
Pyyhevuokra 2€
 
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaavat Shakta Joogakoulussa joogaohjaajaksi opiskelleet Aulikki Wickholm ja Kaisa Rajalaakso ja Taina Parm. Saat heidät kiinni sähköpostitse:
 
turku@shakta.fi
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.