Shakta Joogakoulu – Turku

Shakta Joogakoulu – Turku

 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja urheilusuorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Shaktajoogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille. Lämpimästi tervetuloa!

 
 

Ohjelma

Shaktajoogaa Turussa Pure Moven tiloissa syyskaudella 2018 seuraavasti:
 
Keskiviikkoisin keskustan pikkusalissa (Eerikinkatu 7 B a) klo 18:30 – 20:00: Viyayama + Tasapainottava jooga
 
 
Perjantaisin keskustan pikkusalissa (Eerikinkatu 7 B a) klo 17:15 – 18:45: Tasapainottava jooga
 
Joka kuun ensimmäinen perjantai Tasapainottavan joogatunnin tilalla shaktajoogan ensikertalaisille maksuton Introtunti, joka on paras tapa aloittaa shaktajoogaan tutustuminen.
 
 
Sunnuntaisin Martin yläsalissa (Martinkatu 5) klo 10:00 – 11:30: Tasapainottava + Pranayama
 
 
Voit lukea tuntikuvaukset Joogatunnit-sivultamme. Varaathan aina paikkasi etukäteen Pure Moven ajanvarausjärjestelmän kautta. Myös osallistumismaksut hoidetaan Pure Moven kautta.
 
Tunneille tarvitset mukaan vain oman joogamaton ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit myös tutustua ennen tuntia Ensikertalaiselle-sivuumme.
 
 

Hinnasto

Tuntien hinnat löytyvät Pure Moven verkkokaupasta.
 
 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaavat Shakta Joogakoulussa joogaohjaajaksi opiskelleet Aulikki Wickholm ja Kaisa Rajalaakso ja Taina Parm. Saat heidät kiinni sähköpostitse:
 
turku@shakta.fi
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.