fbpx

Shakta Joogakoulu – Turku

 
 

Shakta Joogakoulu – Turku

 
Shaktajooga tarjoaa suoritusvapautta arkeen! Nyt Shakta Joogakoulu myös Turussa, osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 21-23 B, Turku (parkkitalo Louhen sisäänkäyntiä vastapäätä). 
 
 
Shaktajooga on traditionaalinen joogamuoto ja takuuvarma tapa ylläpitää mielen ja kehon tasapainoa. Arjen kiireistä ja suorituksista palautumisen ja irtipäästämisen merkitystä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa.
 
Joogasali on suoritusvapaa alue; olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Shaktajooga sopii hyvin vasta-alkajille, mutta tarjoaa paljon myös kokeneemmillekin joogeille ikään tai sukupuoleen katsomatta.
 
Kiinnostuitko suoritusvapaasta maailmankuvasta? Lue lisää tästä.
 
Seuraa meitä facebookissa Shakta Joogakoulu – Turku, tiedotamme siellä ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja tarjouksia.
 
Lämpimästi tervetuloa tunneille! 
 
 

Ohjelma

Tuntivalikoimamme on laaja. Tarjoamme aamu-, ilta-, ja viikonlopputunteja eri sisällöin. Tuntikalenterin ja varaustiedot löydät ajanvarauskalenteristamme. Ilmoittautuminen kaikille tunneille ajanvarausohjelman kautta mielellään 2 tuntia ennen tunnin alkua.
 
 

 
 
Voit lukea lisää tuntikuvauksista Helsingin Shakta Joogakoulun sivuilta.
 
Sunnuntaisin on introtunti, joka on hyvä tapa aloittaa shaktajoogaan tutustuminen. Tuntiin sisältyy shaktajoogaa käsittelevän alustuksen lisäksi Tasapainottava Tri Dosha joogasarja, joka palauttaa elimistösi ja mielesi tasapainon. Voit tulla introtunnille myös, vaikka olisitkin käynyt tunneilla aiemmin. Jatkuva introtarjouksemme ensikertalaisille on:
Introtunti + 2 viikkoa joogaa rajattomasti 29€ (sisältää mattovuokran).
 
 

Miten aloitan?

Varaa tunti ajanvarauskalenteristamme, ja saat sähköpostilla vahvistuksen. Suosittelemme että ilmoittaudut tunneille vähintään 2 tuntia, kuitenkin viimeistään 1 tunti ennen tunnin alkua.
 
Saavu paikalle mielellään 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit rauhoittua ja vaihtaa vaatteet. Suljemme ovet kun tunti alkaa. Voit kysyä ohjaajalta ennen tuntia mahdollisesti mieltä askarruttavista asioista. Ota mukaasi rennot, lämpimät vaatteet ja joogamatto. Jos sinulla ei ole omaa mattoa, voit vuokrata sellaisen meiltä.
 
On suositeltavaa välttää raskaita aterioita noin 2 tuntia ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron, tyhjällä vatsalla sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia.
Vaikket olisi koskaan aiemmin käynyt joogatunnilla, ei huolta – meille olet lämpimästi tervetullut ja opastamme kyllä mielellämme kaikissa asioissa.
 
 

Juhlat tiedossa?

Mikä olisikaan parempi ajatus kuin rentouttava joogatunti kokouksen päätteeksi tai työyhteisöä yhdistävä ja hyvinvointia lisäävä yksityinen joogatunti työkavereiden kanssa? Tai miltä kuulostaisi antaa päivänsankarille aineeton lahja, josta kaikki juhlavieraat voivat nauttia?
 
Järjestämme Soljuen -kokouspäiviä yrityksille sekä syntymäpäiviä ja muita juhlia. Tilaisuuden kesto ja sisältö (mm.tarjoilut) on sovittavissa. Meiltä voit tilata myös yksityistunnin itsellesi tai ryhmällesi. Pyydä tarjous turku@shakta.fi.
 
 

Hinnasto

Kertamaksu 6 € / 30 min
1 h joogatunti: 12 €
1,5 h joogatunti: 18 €
2 h joogatunti: 24 €
 

Introtunti 29 €

Introtunnin jälkeen voit käydä kaikilla joogatunneillamme rajoituksetta kahden viikon ajan.
 

Rajaton (kaikki joogatunnit) 119 € / kk

Rajaton-kortilla sinulla on pääsy joogatunneillemme rajoituksetta. Voit myös säilyttää omaa joogamattoasi salilla. Rajaton-kortti on voimassa kalenterikuukauden kerrallaan. 
 

8 leiman sarjakortti 44 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille ja työttömille: 40 €
Voimassaoloaika: 1 kk
 

20 leiman sarjakortti 89 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille ja työttömille: 80 €
Voimassaoloaika: 3 kk
 

50 leiman sarjakortti 189 €

Yksi leima on 30 min arvoinen.
Opiskelijoille ja työttömille: 179 €
Voimassaoloaika: 6 kk
 

Shaktahieronta 49 €

Voit tulla shaktahieronnan asiantuntijan hierottavaksi ennen tuntia. Paikkoja avaava ja hellivä shaktahieronta on loistava tapa valmistautua joogatuntiin.
 
 

Vuokraushinnasto

Mattovuokra 2€
Pyyhevuokra 2€
Paitavuokra 2€
 
 


 

Opettajat


 
Opetuksesta vastaavat Shakta Joogakoulussa joogaohjaajaksi opiskelleet Aulikki Wickholm ja Kaisa Rajalaakso ja Taina Parm. Saat heidät kiinni sähköpostitse:
 
turku@shakta.fi
 

Mikä shaktajooga?

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.